Το κρεβάτι που δεν θα επιτρέψει σε καμία γυναίκα να εισβάλει στη μεριά σου

Όλα είναι όμορφα πια!

Το να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποια είναι σπουδαία εμπειρία. Τόσο στο σεξ, όσο και στον ύπνο. Και παρότι η αγκαλίτσα το βράδυ ενδείκνυται τον χειμώνα, υπάρχουν φορές που δεν θέλεις παρεμβολές από άλλους.

Δεν λέμε για ροχαλητά και σκουντήματα. Λέμε για το καβάλημα στην πλευρά σου.

ford lane keeping bed

 

Δηλαδή, δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς έχουμε πέσει σε γυναίκες που κατά την διάρκεια της νύχτας κάνουν roll πάνω μας, καβαλάνε με τα πόδια, σπρώχνουν με τα χέρια, κάνουν σκριν κανονικότατα. Και αν βλέπουν και κανένα εφιάλτη παίζει να μας πετάξουν και στο πάτωμα.

Όσοι λοιπόν γκρινιάζετε, μάλλον θα χρειαστείτε ένα από τα κρεβάτια που ετοιμάζει η Ford (ναι, η γνωστή Ford) και που υπόσχεται να την στέλνει πίσω από εκεί που ήρθε. Στην πλευρά της.

Για την ακρίβεια είναι ένα…smart κρεβάτι, που ανιχνεύει πότε κινείται το σώμα πέρα από τα νοητά «σύνορα» και ανασηκώνει το στρώμα στέλνοντας τον ήσυχα πίσω στην πλευρά του. Το λες και χρήσιμο.

 

Ελπίζουμε να έχει ρύθμιση για να κοιμηθεί ένα ζευγάρι αγκαλιά σε περίπτωση που το θέλει, διαφορετικά προβλέπεται κυριολεκτική κρεβατομουρμούρα.62 SHARES
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies