Η καλή μέρα από το ξυπνητήρι που σου φτιάχνει καφέ φαίνεται

Οι πρωινές μας προσευχές εισακούστηκαν...

Εύκολα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο αντιπαθητικά αντικείμενα στην ιστορία των αντιπαθητικών αντικειμένων. Ο λόγος για το ξυπνητήρι, το οποίο όσο και να προσπαθεί να μετριάσει την... αντιπαθητικότητά του με τσαλίμια του τύπου «snooze», δεν θα πάψει ποτέ να είναι δαχτυλοδεικτούμενο από κάθε υπναρά που σέβεται τον εαυτό του. 

Αφού, λοιπόν, τα κολπάκια φάση «έλα, νταξ, σε αφήνω να κοιμηθείς άλλα 10 λεπτάκια ακόμη» ή «τι γλυκό που είμαι! Παίζω το αγαπημένο σου κομμάτι για να σε ξυπνήσω όμορφα!», ΔΕΝ πιάνουν, κάποια μυαλά φαίνεται πως βρήκαν τη χρυσή φόρμουλα ώστε να αποκατασταθεί επιτέλους η σχέση μας με το γκατζεκάτι του διαβόλου: ξυπνητήρι, λέει, που θα σου φτιάχνει καφέ!

 

 

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Έτσι, με το που ανοίξεις το μάτι και χωρίς να χρειαστεί να κουνήσεις από το κρεβάτι, το Barisieur Alarm Clock, αυτό το μινιμαλιστικό ξυπνητήρι-καφετιέρα, θα σου έχει έτοιμη την κινητήρια δύναμη της ζωής και θα σε γεμίζει με την απαραίτητη τζούρα αισιοδοξίας.Κατάλληλο και για τους λάτρεις του τσαγιού (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι)

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να εμπεδώσεις ακόμη περισσότερο το καλυτερότερο (και ολίγον τι «τσιμπημένο») γκάτζετ (392€ γαρ) που σκαρφίστηκε ποτέ ανθρώπινος νους μετά την έξυπνη σίτα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved