6 πράγματα που έκαναν καλύτερο το online dating

Γιατί πάλι καλά που ξεκόλλησε ο κόσμος από το Pokemon GO.

Το online dating έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται να παραμείνει και στάσιμο. Εξελίσσεται. Όπως και όλα σε αυτή τη ζωή. Η περασμένη χρονιά ήταν κομβική για το κομμάτι των online γνωριμιών και τα παρακάτω apps πρωτοστάτησαν με τις νέες τους λειτουργίες. Αν μη τι άλλο, θέλουμε μέχρι και τα διαδικτυακά ραντεβού να γίνονται όλο και καλύτερα.

Τα καλά νέα είναι πως πλέον, οι νέες επιλογές που είναι διαθέσιμες στα online dating sites, θα μας βοηθήσουν να ξεκολλήσουμε -κάπως- από τα παιχνίδια και να πάρουμε το ραντεβού πιο σοβαρά. Ή και όχι.

To Tinder ήρθε στην τηλεόραση

ptv

Ναι εντάξει, δεν είναι πως δεν το έχουμε ήδη στα κινητά. Βασικά είναι μία από τις ελπίδες του κοσμάκη για ραντεβού και για ό,τι άλλο προκύψει. Το 2016 ωστόσο, έκανε το ντεμπούτο του και στο Apple TV, ώστε οι φίλοι σου που βρίσκονται στο σαλόνι να μπορούν να σου δώσουν και καμιά συμβουλή για το κορίτσι που σου ταιριάζει. Η μοναδική του διαφορά, είναι πως αντί για το κινητό χρησιμοποιείς το τηλεχειριστήριο. Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο υγιές είναι να βλέπει ο κόσμος τα κορίτσια που προτιμάς, αλλά τεχνολογία είναι αυτή, εμείς θα της πάμε κόντρα;

Το Bumble ανανέωσε την ασφάλεια του

bumble

Είναι η κατεξοχήν φοβία που έχει ο καθείς από εμάς που φλερτάρει στα social media: μιλάω όντως με ένα ξανθό γαλανομάτικο κορίτσι, ή κρύβεται από πίσω κανένας 20χρονος που σπάει πλάκα μαζί μου και με δουλεύει ψιλό γαζί; Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, το Bumble ανανέωσε την ασφάλεια του ώστε να σιγουρεύτει πως μιλάμε πράγματι με τα άτομα που βλέπουμε στις εικόνες. Τυπικά, σου ζητάει να μιμηθείς μία πόζα selfie πόζα ώστε να σιγουρευτεί πως δεν είσαι ούτε bot, ούτε ένα από εκείνα τα ενοχλητικά 20χρονα που «ψαρεύουν» κόσμο με ψεύτικες φωτογραφίες. Και το φλερτ συνεχίζεται.

Βγήκες ραντεβού χάρη στο Pokemon GO

pokemongo

 

Εδώ στο Ratpack δεν είμαστε ρατσιστές. Βρίσκουμε αδιανόητα εκνευριστικό το Pokemnon GO αλλά δεν θα ζητήσουμε τον λόγο από κανέναν. Πόσο μάλιστα όταν στο app, περιέχεται και υπηρεσία όπου μπορείς να γνωρίσεις μια άλλη μουρλή σαν εσένα για να κυνηγήσετε τα Pokemon παρέα. Το Pokematch του 2016 είχε αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Η υπηρεσία σε καλούσε να απαντήσεις μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια, με βάση τις απαντήσεις, σου παρουσίαζε «διαθέσιμους» κυνηγούς από την τοποθεσία που βρισκόσουν ώστε να γνωριστείτε, να αφήσετε τα Pokemon και να πιείτε έναν καφέ της προκοπής. Δεν ξέρουμε αν έπιασε μιας και ο κόσμος σταμάτησε να κυνηγάει Pokemon.

Αυτό με το BFF μας φάνηκε λίγο περίεργο

bumblebff psfk.png

Πρόκειται για ένα νέο app που εισήγαγε το Bumble και που ακούει στο όνομα Best Friends Forever. Ο στόχος; Αντί για σχέσεις να γνωρίσεις καινούργιους φίλους. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει πράγματι λόγος για να δημιουργηθεί μία τέτοια υπηρεσία, αλλά προσευχόμαστε για όλους εκείνους τους άντρες-χρήστες που θα έχουν ήδη κολλήσει στο friendzone.

Μπήκε στο παιχνίδι μέχρι και το Spotify

spot

Περίπου. Τον Ιούνιο , το Spotify συνεργάστηκε με το Bumble για να σε βοηθήσει να διαλέξεις το άλλο σου μισό, με βάση τα μουσικά ακούσματα. Κάτι παρόμοιο αποφάσισε να κάνει στη συνέχεια και το Tinder, επιτρέποντας σου να δεις τους αγαπημένους καλλιτέχνες ενός χρήστη και να χαμογελάσεις που το κορίτσι από το Παγκράτι με σώμα μοντέλου, ακούει Sex Pistols. Όχι δηλαδή πως αυτό σώζει μία μελλοντική σχέση, αλλά να έχουμε να λέμε...

Απαγορεύτηκαν οι selfies στους καθρέφτες

kyliejenner

Όχι παντού, αλλά τουλάχιστον το Bumble έβγαλε ανακοίνωση: Αν θέλουν οι χρήστες μας να το παίξουν Kylie Jenner, να φύγουν, να πάνε αλλού. Οι selfies που τραβήχτηκαν σε καθρέφτη «κατέβηκαν», όπως και άλλες φωτογραφίες που περιελάμβαν εσώρουχα αλλά και μαγιό χωρίς το φόντο να είναι κάποια παραλία. Πάντως αυτή την κίνηση την λες και λογοκρισία...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved