10 τίτλοι του PS4 που περιμένουμε πως και πως μέσα στο 2017

Τι χρώμα είπαμε ότι έχει ο ήλιος;

Νέα χρονιά χωρίς gaming; Δεν παίζει. Το 2017 ήρθε και μαζί του έρχονται όλοι εκείνοι οι τίτλοι που είδαμε στην Ε3 για το PS 4 και ανυπομονούσαμε να βάλουμε στις κονσόλες μας. Παρουσιάζουμε 10 παιχνίδια για την θρυλική κονσόλα, με την οποία θα «καούμε» τη νέα χρονιά. Αντίο κορίτσι, αντίο δουλειά, αντίο μάνα.

 

1. The Last of Us 2

Μια λέξη μόνο: ανατριχίλα. Θυμίζει περισσότερο τα μεγάλα blockbusters που κυκλοφόρησαν στο σινεμά την περασμένη χρονιά, παρά τη συνέχεια ενός από τους πιο διάσημους τίτλους που κυκλοφόρησαν για το Playstation. Υπάρχουν καλά και κακά νέα στο δεύτερο μέρος του The Last of Us. Tα καλά είναι πως οι περιπέτειες του Joel και της Ellie συνεχίζονται, μιας και το δίδυμο θεωρείται ένα από τα καλύτερα που έχουν περάσει από το gaming. Το κακό νέο ωστόσο είναι πως το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν θα το δούμε πριν το τέλος του καλοκαιριού. Άουτς.

 

2. Uncharted: Lost Legacy

Άλλο ένα επεισόδιο του πετυχημένου franchise, που αναμένεται να καθηλώσει στον καναπέ όλους εκείνους που αγάπησαν τον Nathan Drake. Αυτή τη φορά, στο Lost Legacy, οι παίκτες θα ελέγχουν την Chloe Frazer (σ.σ.: την είδαμε στο δεύτερο παιχνίδι), η οποία προσπαθεί να ανακτήσει ένα κλεμμένο αρχαίο εύρημα στα βουνά της Ινδίας. Από το βίντεο που έχουμε δει, αναμένεται να φλερτάρουμε με την απόλυση στη δουλειά.

 

3.Crash Bandicoot: N.Sane Τrilogy

Αν έχεις μεγαλώσει με τον Crash στο Playstation, τότε έχεις ζήσει γαμάτα παιδικά χρόνια. Και επειδή η Naughty Dog το γνωρίζει αυτό, αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει την έκδοση. Δεν είναι όμως απλά ένα remastered. Είναι ένα remastered plus. Που σημαίνει πως παρά το γεγονός ότι όλα έχουν δημιουργηθεί ξανά από το μηδέν, θα υπάρχει επιπλέον υλικό που περιμένει τον Crash για να το καταστρέψει. Πάρτε απλά τα λεφτά μας, δεν θέλουμε να ακούσουμε άλλα!

 

4. Ηorizon Zero Dawn

Φαντάσου όλο το σκηνικό του Far Cry Primal. Την φύση, τα όπλα, τα μαγευτικά τοπία –αλλά με την διαφορά ότι έχεις να κάνεις με ρομπότ. Ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους που κάνει -πιθανότατα- το ντεμπούτο του την 28η Φεβρουαρίου. Ετοιμαστείτε για sci-fi πόλεμο πέρα από κάθε λογική.

 

5. Marvel VS Capcom: Infinite

Ήταν και είναι ένα από τα διασημότερα crossover που είχαμε την τύχη να παίξουμε στο Playstation το 2002. Να λοιπόν που μετά από 3 σερί τίτλους, οι ήρωες της Marvel ετοιμάζονται για ακόμη μία μάχη με τα «καμάρια» της Capcom. Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, ακολουθεί ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως με νέους αλλά και παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες και μοναδικά γραφικά. Είναι must για τα βράδια με την παρέα.

 

6. Persona 5

Είναι το πολυαναμενόμενο RPG που κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου και αποτελεί τη φετινή Βίβλο για κάθε φαν των Japanese manga. Η Atlus το είχε ήδη καθυστερήσει, αλλά ο Απρίλης είναι ο μήνας του και έρχεται ολοταχώς. Πρόκειται για ένα περίεργο στόρι (σ.σ.: οκ, για manga μιλάμε), όπου ένας πιτσιρικάς έχει τη δυνατότητα να μπαίνει στις καρδιές των ανθρώπων και να τους φέρνει αντιμέτωπους με τα αληθινά θέλω τους.

 

7. Windjammers

Αν έλιωνες στα ουφάδικα αποκλείεται να μην το θυμάσαι. Βάζαμε τα κέρματα το ένα πίσω από το άλλο. Ένας τίτλος λοιπόν που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει νοσταλγία και θα σε κάνει να αναρωτηθείς πόσες δραχμές έχεις αφήσει στα μηχανήματα. Το Windjammers θα κυκλοφορήσει τόσο για το PS4 όσο και για το PS Vita. Συλλεκτικό όσο δεν πάει και αποκλειστικά για φανς της αγαπημένης «80-ίλας».

 

8. The Last Guardian

Ο κόσμος το περιμένει από την εποχή του PS3, αλλά όπως λέει και η παροιμία το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Όσοι αγάπησαν παιχνίδια όπως το ICO και το Shadow of the Colossus, επιβάλλεται να του δώσουν τουλάχιστον μία ευκαιρία. Έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις 6 Δεκέμβρη, αλλά μιας και το πετύχαμε στο τέλος του έτους δεν γίνεται να μην το εντάξουμε στα παιχνίδια όπου θα λιώσουμε μέσα στο 2017. Ένα παραμύθι λοιπόν για μικρά και μεγάλα παιδιά που τονίζει μέσα από διδάγματα την αρετή της φιλίας. Ειδικά μέσα από ένα τέτοιο trailer.  

 

9. Νioh

Το παιχνίδι που έρχεται να αντικαταστήσει -κατά μία έννοια- το Shadow of Mordor. Μοιάζει αρκετά με το Dark Souls, αλλά τοποθετείται στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πολυτάραχη περίοδο Sengoku (όπου τα κεφάλια έπεφταν από τους φεουδάρχες για καλημέρα). Ένας τέτοιος σαμουράι είσαι και εσύ, με την ιδιαιτερότητα ότι τα βάζεις με θεούς και δαίμονες (κυριολεκτικά) κρατώντας ένα μοναδικό greatsword που σε κάνει να μοιάζεις με τον Jamie Lannister (πριν χάσει το καλό του χέρι).

 

10. Resident Evil 7: Biohazard

Ας πάμε το horror εκεί που πραγματικά ανήκει. Στο survival mode. Αυτό αποφάσισε να κάνει και η Capcom για τον 7ο τίτλο της σειράς, αλλάζοντας βασικά πράγματα που θα σε κάνουν να μην ξανακοιμηθείς ποτέ με σβησμένο το φως. Αρχικά, το παιχνίδι αλλάζει σε first person έτσι ώστε να έχεις τα πάντα στον ορίζοντά σου. Τα σκηνικά είναι σκοτεινά και ατμοσφαιρικά, εξερευνείς ό,τι θέλεις και από τα λίγα demos που έχουμε δει, θα είναι ένα παιχνίδι για όσους δεν τρέμει εύκολα το φυλλοκάρδι τους. Έρχεται κοντά μας στις 24 Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμο και για το VR. Οπότε καταλαβαίνεις τι πρόκειται να συμβεί…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved