5 gadgets που θα μιλήσουν στην ψυχή του κάθε φαν της μπίρας

Ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο ζύθο σου φέτος το καλοκαίρι. 

Όσοι αγαπούν την μπίρα ξέρουν πως δεν την τιμάς μόνο με το να την πίνεις. Όχι αδέρφια. Σημαντικό εκτός από τον προορισμό είναι και το ταξίδι. Το νόημα είναι να την θεοποιήσεις πριν αγγίξει τα χείλη σου. Με εφευρέσεις, πατέντες και gadgets, που έχουν σκοπό να κάνουν την ζωή σου μαζί της πιο εύκολη, ευχάριστη και δροσερή.

Αν δίψασες, πριν ανοίξεις το μπουκάλι τσέκαρε πρώτα τα παρακάτω.

 

1. Beer Foamer

beer foamer

Εφεύρεση δανικής αρχιτεκτονικής εταιρείας (σ.σ.: είναι φαίνεται μπιρόβιοι τα παιδιά) για όλους όσοι δεν γουστάρουν την μπίρα χωρίς αφρό. Ή μάλλον για όσους την θέλουν με προσεγμένο αφρό. Με άθραυστο γυαλί και χάλκινο φίλτρο, θα σε βοηθήσει να φιλτράρεις την μπίρα ενώ την σερβίρεις αφήνοντας έναν διακριτικό και προσεγμένο αφρό για το τέλος, χωρίς αυτός να γεμίσει το μισό ποτήρι. Ιδανικό για άμπαλους στο σερβίρισμα. Βρες το εδώ.

 

 

2. Smart Mini Keg

mini keg

Ανοιξείδωτο, στιλάτο και ιδανικό να διατηρήσει οποιαδήποτε μπίρα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες χωρίς να αλλοιώσει τη γεύση ή το χρώμα της. Την γεμίζεις με όποια μπίρα θες, χωρίς να ανησυχείς πως θα σου καταλήξει σε ξεθυμασμένο κάτουρο. Και έχει και ωραία τάπα για σερβίρισμα. Βρες το εδώ.

 

Το ήξερες πως όσο πιο συχνά πας για μπίρες τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι;

 

3. Magnetic Bottle Hanger

magnetic bottle hanger

Γιατί να ανησυχείς μην τυχόν το μπουκάλι πέσει και σπάσει από το ψυγείο ρολάροντας; Ξέχνα τα αυτά και βάλε την επιστήμη στις υπηρεσίες σου. Η μαγνητική «οροφή» της BeerLoft επιτρέπει να δημιουργήσεις χώρο στο ψυγείο ώστε να…κρεμάσεις τις μπίρες από το καπάκι – αυτό κάνουν οι μαγνήτες ε; Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα σε βοηθήσει στο χώρο, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό. Βρες το εδώ.

 

4. Beeropoly

beeropoly

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς το αγαπήσαμε. Επιτέλους μία τίμια έκδοση της Monopoly που έρχεται να μιλήσει στον κάθε πότη. Χρειάζεσαι ένα ζάρι, καπάκια για πιόνια και αρκετές μπίρες. Κάνεις ό,τι σου λέει το ταμπλό και φροντίζεις να πίνεις ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να γελάσουν οι φίλοι σου από τις βλακείες που θα κάνεις. Ο χορός πάντως πρέπει να έχει πλάκα – ειδικά αν έχεις ξεπεράσει τα 5 μπουκάλια. Βρες το εδώ.

 

5. Pico Pro Personal Beer Brewing Machine

pico brew

Δεν ξέρουμε αν έχεις επιχειρήσει ποτέ να φτιάξεις την δική σου μπίρα. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί αφοσίωση και χρειάζεται συγκεκριμένο εξοπλισμό. Για όσους ωστόσο βαριούνται και θέλουν να ξεμπερδεύουν στα γρήγορα χωρίς να κάνουν 100 κινήσεις, υπάρχει το Pico Pro. Λειτουργεί με κάψουλες όπως η εσπρεσιέρα σου και υπάρχουν τουλάχιστον 160 γνωστές craft γεύσεις από εταιρείες για να διαλέξεις. Βάζεις την κάψουλα και αφήνεις την μηχανή να κάνει παιχνίδι. Απλά ετοιμάσου να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Βρες το εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved