Ένα τζετ μισό Aston Martin μισό Rolls-Royce

Όχι, δεν σε δουλεύουμε.

Πριν λίγο καιρό η Aston Martin  δημιούργησε το πρώτο lux υποβρύχιό της στην προσπάθειά να το γυρίσει στα θαλάσσια σπορ. Όσο ωραίο και αν ήταν το Triton Submarines LLC, η βρετανική εταιρία αποφάσισε ότι δεν της ήταν αρκετό. Και τι έκανε; Αποφάσισε να επεκταθεί και στους αιθέρες. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα το κάνει μόνη της.

Στο πρόσωπο της θρυλικής Rolls-Royce, η εταιρία-alter ego του James Bond βρήκε τον κατάλληλο συνεργάτη για να κάνει δικό της και τον ουρανό και το αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν το μίνι τζετ Volante Vision Concept

Εξωτερικά φέρνει στο «The Bat» του «Dark Knight Rises», είναι διθέσιο και η τελική του αγγίζει τα 320 km/h. Ο κινητήρας φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή «Rolls» αλλά και στο ειδικό υβριδικό σύστημα τροφοδοσίας και κυρίως εκείνο της προσγείωσης-απογείωσης.

Και γιατί είναι τόσο σημαντικό το τελευταίο; Διότι δεν χρειάζεται να κλείνεις τον αεροδιάδρομο του Ελ. Βενιζέλος κάθε φορά που θες να πετάξεις. Μπορείς να βρεθείς στα 20,000 πόδια ακόμα και από το σπίτι σου καθώς διαθέτει σύστημα κάθετης απογείωσης όπως τα στρατιωτικά σκάφη.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το νέο τζετ του πράκτορα 007, αλλά για οτιδήποτε νεότερο θα σε κρατάμε ενήμερο. Μέχρι τότε, απόλαυσέ το στο παρακάτω άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved