Υπάρχουν υποψίες ότι αυτό το ποδήλατο έχει υπερδυνάμεις

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Και ποιος δεν θα ήθελε να κινείται με ποδήλατο το πρωί μέχρι τη δουλειά του. Άσκηση και ταυτόχρονα καθόλου βαρεμάρα κατά τη διαδρομή (τα έχουμε πει τα καλά της πρωινής γυμναστικής). Εσύ όμως αγχώνεσαι και καλά κάνεις για το πού θα το παρκάρεις και αν μετά το 8ωρο σου θα το βρεις εκεί που το άφησες.

Μην ανησυχείς, υπάρχουν δύο νέα «μαραφέτια» με καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα και από αυτοκίνητο. Ιδού.

 

 

Πρόκειται για τα μοντέλα VanMoof's Electrified S2 και X2, τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα που θα βοηθήσουν το κεφάλι σου να παραμείνει ήσυχο για την ασφάλεια τους. Διότι όπως είδες στο βίντεο, διαθέτουν ειδικό σύστημα που συνδέεται με το κινητό σου και σε ειδοποιεί αν κάποιος πάει να στο κλέψει.

Το αντικλεπτικό σύστημα ωστόσο δεν είναι το μοναδικό για το οποίο αξίζει να το προσέξεις. Και τα δύο μοντέλα έχουν τη δυνατότητα μέσω του εσωτερικού ηλεκτρονικού μηχανισμού να τρέξουν μέχρι τα 35 km/h και να διανύσουν περίπου 145 χιλιόμετρα.

Και μη σε νοιάζει για τη φόρτιση της μπαταρίας. Σε τέσσερις ώρες είναι αμφότερα έτοιμα να οργώσουν ξανά την άσφαλτο. Από τιμή είναι λίγο ακριβό - στα 3,500 ευρώ - για αυτό μέχρι να σπάσεις τον κουμπαρά, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ για να βεβαιωθείς ότι αξίζει να τα σκάσεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved