Αυτό εδώ το ξυπνητήρι σε ξυπνάει με τη μυρωδιά του καφέ!

 «Έλα αφεντικό, να σου πω, δεν θα αργήσω σήμερα».

Ένα όμορφο πρωινό, ο Guillaume Rolland είχε μία ιδεάρα. Να φτιάξει ένα ξυπνητήρι, διαφορετικό από τ' άλλα. Έδωσε την ιδέα του στη Google, η οποία προφανώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τους εργαζομένους της, οπότε, τι έκανε; Την προώθησε. Και τον βοήθησε να την υλοποιήσει.

Κάπως έτσι φτιάχτηκε αυτό το θαυματουργό μαραφέτι που λέγεται Sensorwake Trio και σε ξυπνάει με ωραίες μυρωδιές. Και όχι μόνο. Αρχικά, απελευθερώνει ένα από εννέα διαφορετικά αρώματα, ένα εξ αυτών του καφέ. Η διαδικασία της οσμής διαρκεί ένα λεπτό και ακολουθείται από ένα χαλαρωτικό φως που κρατά για ακόμα ένα λεπτό, για να ολοκληρωθεί η αφύπνισή σου με επίσης ένα λεπτό εξίσου χαλαρωτικού ήχου. Για τρία λεπτά, ενεργοποιούνται τρεις διαφορετικές αισθήσεις σου και είναι αρκετά για να σε ξυπνήσουν σωστά. Ή έστω για να σε ξυπνήσουν. 

Το Sensorwake Trio χρησιμοποιεί τα αρώματα με κάψουλες, κάθε μια από τις οποίες διαρκεί για 30 χρήσεις. Το καλύτερο; Είναι οικονομικά προσιτό, αφού το ξυπνητήρι μόνο του, χωρίς τις κάψουλες, κάνει 50 ευρώ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί:

 

Είδες; Ωραία, τσέκαρε και μερικές φωτογραφίες τώρα:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved