Τι εννοείς υποβρύχια Aston Martin;

Ειδική παραγγελία Τζέιμς Μποντ βρωμάει εδώ πέρα...

Η αλήθεια είναι πως Aston Martin δεν πολυ-συναντάμε στους ελληνικούς δρόμους και πάλι καλά που υπάρχουν και τα έργα του Τζέιμς Μποντ για να παίρνουμε μάτι από τα διαμαντάκια της. Είναι γνωστό αυτό: ο πράκτορας 007 αν δεν είναι Aston Martin δεν μπαίνει σε αμάξι και φροντίζει να βάζει το τσιράκι του, τον Q να τη μεταμορφώνει ανάλογα με αυτά που απαιτεί η αποστολή.

Πλέον όμως ετοιμαστείτε να τη δείτε και σε ένα άλλο μέρος. Ένα τόπο που σίγουρα δεν περιμένατε. Διότι αυτή τη φορά το νέο όχημα της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν θα είναι αμάξι, αλλά υποβρύχιο.

Δεν είμαστε πιωμένοι.

Εδώ και λίγο καιρό η Aston Martin αποφάσισε να συνεργαστεί με την εταιρία κατασκευής υποβρυχίων Triton Submarines LLC, δημιουργώντας ένα σούπερ λουξ όχημα για να κάνεις τις καταδύσεις σου σαν άρχοντας.

Μπαίνοντας μέσα θα κάνεις την εξερεύνησή σου, θα δεις τι παίζει στο βυθό μέχρι και τα 500 μέτρα βάθος, αλλά μην περιμένεις να γκαζώσεις ιδιαίτερα. Πιάνει το πολύ 6 km/h. Απλώς πάρε άλλους δυο φίλους σου και αράχτε άνετα στις τρεις θέσεις του super hot σαλονιού του. Καθημερινές καταστάσεις, δηλαδή.

Μόνο που θα σου προτείναμε να περιμένεις μπας και πέσει η τιμή, καθώς αυτή τη στιγμή κοστολογείται περίπου στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι τότε υπομονή και να ξες ότι μπορείς να απολαύσεις το νέο «υποβρύχιο μωρό» της Aston Martin στο παρακάτω άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved