Αυτό δεν είναι ρολόι, είναι «εισιτήριο» για τον Υδάτινο Κόσμο

Το ρολόι-τσούχτρα δεν τσιμπάει.

Το κοιτάς και σκέφτεσαι πως δεν είναι από αυτόν τον κόσμο. Θα μπορούσε να σε ταξιδεύει στο διάστημα, κάπου μεταξύ του μονόλιθου από την «Οδύσσεια του Διαστήματος» και του ταξιδιού στο χρόνο στο «Interstellar», ωστόσο σκοπός της ζωής του είναι άλλος.  Να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη θάλασσα. Για ποιο άλλο λόγο να ονομαστεί Aquapod MB & F.

Είναι τόσο πρωτότυπο που η εσωτερική του θήκη – φτιαγμένη από κράμα κρυστάλλου τιτανίου – βασίζεται στην κατακόρυφη δομή μιας μέδουσας. Σκέψου μόνο ότι έχει ακόμα και τις συνήθειες του υδάτινου… πλαγκτόν, καθώς ανάβει μόνο του στο σκοτάδι-πάλι καλά που δεν τσιμπάει.

 

 

Η MB & F. όπως είχε κάνει και με το ΗΜ8 που ήταν εμπνευσμμένο από μηχανή sportscar κατάφερε να ξανακάνει το θαύμα της δημιουργώντας ένα μοντέλο που άνετα φορούσε ο Aquaman ή έστω ο Kevin Costner στο «Waterworld».

Αν σου άρεσε αυτό που είδες στο παραπάνω βίντεο, σίγουρα δεν θα σε χαλάσει τίποτα στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ.

Εκτός από την τιμή βέβαια που τσιμπάει όπως μια πραγματική τσούχτρα, η οποία ανέρχεται στα 90,500 ευρώ. Για αυτό άλλωστε κοτσάραμε την gallery. Δεν σε βλέπουμε να το αγοράζεις.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved