Ο Michael Ironside επέστρεψε για να χαρίσει την φωνή του στον Sam Fisher

Ο ηθοποιός σχολιάζει στο βίντεο την μάχη με τον καρκίνο που τον κράτησε μακριά από το franchise.

Οι gamers το ξέρουν καλά. Ο Michael Ironside, ο ζόρικος, ο στρατόκαυλος, ο άνθρωπος-σκιά ΕΙΝΑΙ ο Sam Fisher του Splinter Cell. Έχει χαρίσει την φωνή του σε όλα τα games της σειράς πλην του Blacklist και έχει συνδυάσει το όνομά του με τον black-op που έκανε τους Splinter Cells ορόσημο στα stealth games.

To ξέρεις πως ο μπαμπάς των Splinter Cells είναι ο Tom Clancy;

O Sam Fisher όμως επέστρεψε για το Ghost Recon Wildlands με το Special Operation I: Splinter Cell – είναι η πρώτη δωρεάν ενημέρωση που ετοιμάζει η Ubisoft για το παιχνίδι. Το trailer μπορείς να το δεις παρακάτω.

 

 

Μαζί με τον Sam ωστόσο επέστρεψε και ο Michael. Ο πλέον 68χρονος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για την ιδιαίτερη σχέση του για το παιχνίδι, όπως και για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να μην χαρίσει την φωνή του στο Blacklist εξαιτίας της μάχης που έδωσε με τον καρκίνο. Δηλώνει χαρακτηριστικά πως περίμενε να πεθάνει καθότι οι πιθανότητες που του έδιναν οι γιατροί ήταν πολύ λίγες, αλλά τελικά κατάφερε να βγει νικητής. Και γύρισε για να ξαναγίνει ένα με τον διάσημο ήρωα.

 

 

Το Special Operation I: Splinter Cell είναι διαθέσιμο για το Ghost Recon Wildlands για PS 4, Xbox One και Microsoft Windows.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies