Ο χρήστης Ψήστης νιώθει ευτυχισμένος στην τοποθεσία μπάρμπεκιου

Η εφαρμογή στο κινητό που σε ενημερώνει για το ψήσιμο του κρέατος και σε κρατάει ξέγνοιαστο.

 Αν είσαι από τους τύπους που, είτε το θέλουν είτε όχι, έχουν πάντα τον ρόλο του ψήστη στην παρέα, μπορείς να πανηγυρίσεις ελεύθερα για τη νέα εφαρμογή που βγήκε για να σου λύσει τα χέρια και να κάνει το μπάρμπεκιου ξεκούραστη διαδικασία και κυρίως, εξίσου ευχάριστη για σένα, όπως και για το υπόλοιπο παρεόνι.

Πρόκειται για το Meater application, μία εφαρμογή που ελέγχεις μέσα από το κινητό σου μέσω Wi-Fi ή Bluetooth σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα από την ψησταριά.

 

d2906106cb6b3e0b9cf7d1a2ec02ba99 original

 

Πώς λειτουργεί; Καρφώνεις ένα σιδερένιο ματσούκι μέσα στο κρέας και ρυθμίζεις τα πάντα μέσα από το κινητό σου, ανάλογα με το κρέας και τον τρόπο που θέλεις να ψηθεί. Επιλέγεις το είδος του κρέατος (χοιρινό, μοσχαρίσιο, βοδινό, κοτόπουλο κλπ), επιλέγεις το ψήσιμο που θα έχει (rare, medium rare, medium, medium well, well done κλπ), άρα και τη θερμοκρασία, βάζεις το κρέας στην ψησταριά με το ματσούκι καρφωμένο σε αυτό και αράζεις μπροστά στο κινητό, το οποίο σε ενημερώνει για την εξέλιξη του ψησίματος.

Έτσι, ούτε από πάνω όλη την ώρα χρειάζεται να είσαι και να στάζεις ιδρώτα, ούτε και να χάνεις όλη την καυλάντα με τους κολλητούς που τα πίνουν «στην υγειά του ψήστη», μία ατάκα που, μεταξύ μας, ξέρουμε ότι είναι προσχηματική, απλά για να πιουν χωρίς να τους την πεις που δεν βοηθάνε πουθενά. 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή κοστίζει 89 ευρώ, μπορείς να την αγοράσεις εδώ, ενώ σου έχουμε και σχετικό βίντεο:
 

 
 

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Δες και τις παρακάτω φωτό για να ξέρεις τι θα αγοράσεις:


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved