Το ηχοσύστημα που δοξάζει απόλυτα το απόλυτο αυτοκίνητο. 

Το πιο πιθανό είναι πως δεν θα καταφέρουμε ποτέ να οδηγήσουμε μία Lamborghini. Μάλλον θα περιοριστούμε στο οφθαλμόλουτρο. Η Lambo για τον μέσο άντρα που ξέρει να αγαπάει τα supercars, είναι κάτι παραπάνω από αυτοκίνητο. Είναι ένα ιερό τοτέμ. Και κάποιοι το γνωρίζουν αυτό, από την πρώτη κιόλας Lambo που όργωσε τους δρόμους.

0117

Η εταιρεία iXoost σχεδίαζε δύο χρόνια το στολίδι που ονομάζεται Esavox. Ένα ηχοσύστημα για Lamborghini -και όχι μόνο- φτιαγμένο από εξαρτήματα της Lamborghini. Εκτός του ότι χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό  το ανθρακόνημα που περιέχει στο σασί της η Lambo, η iXoost χρησιμοποίησε μέχρι και τους σωλήνες της εξάτμισης για να παραδώσει ένα μοναδικό design. Τα δύο ηχεία καλύπτονται από προστατευτικό βαλβίδων και περιλαμβάνουν έναν ενισχυτή 600W και ένα subwoofer των 200W, που θα φροντίσουν ο ήχος να είναι το ίδιο αναρχικός όσο και βρύχθησμα μίας Lambo. Τέλος, η τεχνολογία Bluetooth επιτρέπει στο ηχοσύστημα να παίξει ότι υπάρχει μέσα στο pad ή το smartphone.

Lamborghini Esavox carbon fibre docking station speaker 11 1024x683

Ένα διαστημικό -και στην όψη- ηχοσύστημα, για ένα διαστημικό αυτοκίνητο. Το τέλειο «ταίρι» για ένα μοναδικό supercar. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Lambo.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved