Γκατζετάκι για να μην ψάχνεις τους κολλητούς στον πανικούλη του Terra Vibe, πήρες;

Δες το πριν σκάσουν οι Arctic Monkeys.

Αν υπήρχε ένα κοντέρ που να μετρούσε τα πιο πεταμένα δευτερόλεπτα της ζωής μας, θα είχε χτυπήσει κόκκινο από αυτά που ξοδέψαμε ψάχνοντας απεγνωσμένα τους κολλητούς ανάμεσα στο τσούρμο, την ώρα που η μπαντάρα από πάνω σπέρνει μουσικό πανικό και χιλιάδες κόσμου από κάτω τον μετουσιώνει σε ανελέητο headbanging.

Φαίνεται, όμως, ότι ΚΑΙ σε αυτό το πρόβλημα τη λύση θα δώσει για άλλη μία φορά η τεχνολογία με ένα γκατζετάκι φτιαγμένο για τέτοιες εκνευριστικές στιγμές. 

Πρόκειται για την συσκευή LynQ, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής της είναι «το πιο προηγμένο σύστημα παρακολούθησης μεγάλων αποστάσεων». Ο συγκεκριμένος ιχνηλάτης μπορεί να εντοπίσει ως και 12 άτομα σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων, λειτουργεί χωρίς σήμα τηλεφώνου ή WiFi, ενώ η μπαταρία του διαρκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες με μία μόλις φόρτιση.
 


Έτσι, όσο προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την έλευση των Arctic Monkeys στην Ελλάδα τον προσεχή Ιούλη (6 του μήνα), βάλε στα πλάνα σου και την απόκτηση αυτού του διαόλου, που θα σας κρατήσει ενωμένους στην τοποθεσία Terra Vibe.

Για να μην είσαι κι εσύ ένα από τα θύματα με συναυλιακές εμπειρίες τύπου «έχασα το R U Mine για να ψάχνω τον μαλάκα».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved