Το πάπλωμα που θα σώσει τη σχέση σου

Και τον ύπνο σας.

 

Ο ύπνος είναι η μεγαλύτερη δοκιμή μίας σχέσης. Και δη της μακροχρόνιας. Καλά, αν μιλήσουμε για συγκατοίκηση ή ακόμη χειρότερα για γάμο, δεν το συζητώ. Είναι σαν να δίνεις κάθε βράδυ πανελλήνιες.

Οι μάχες μεταξύ ύπνου και ξύπνιου με την κοπελιά σου για το ποιος θα κερδίσει περισσότερα εκατοστά παπλώματος μοιάζουν με παιχνίδι, αλλά όχι τόσο ευχάριστο όταν προσπαθείς να κοιμηθείς και σχεδόν εφιαλτικό αν είσαι κρυουλιάρης.

Τραβά ο ένας από ‘δω, τραβά η άλλη από ‘κει, την αφήνεις ξεσκέπαστη σε κάποια φάση, ώσπου τραβά με τέτοια δύναμη που πέφτεις από το κρεβάτι.

157743171


Νεύρα, νεύρα, νεύρα..
.

Καταστάσεις που σιγοβράζουν και που το επόμενο πρωί μπορούν να γίνουν η σοβαρότερη αφορμή για έναν ομηρικό τσακωμό. Αυτό θες; Όχι πες μου, αυτό θες;

Επειδή δεν το θες κι επειδή σίγουρα θες να απολαμβάνεις τον υπνάκο σου σε βαθμούς κελσίου και όχι θυμού, η λύση βρίσκεται κοντά σου και απέχει 200 ευρώ από την τσέπη σου. 

 

Μία έξυπνη λύση από το έξυπνο πάπλωμα «SmartDuvet Breeze».

Αγόρασέ το και βάλε στο κρεβάτι σου ένα σύστημα κλιματισμού που θα σε σώσει από περιττά έξοδα και ατελείωτη γκρίνια. Με ένα εύχρηστο κοντρόλ ρύθμισε την ιδανική θερμοκρασία για σένα και τη σύντροφό σου, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας τους δικούς του βαθμούς, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. 

image top123 logojjjj51 01 1024x10242x


Για συζητήστε το. Να λύνονται ένα-ένα τα μικροπροβλήματα...©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved