Να σου παρουσιάσουμε ένα χαβαλετζίδικο app για να μετριέσαι δίχως άγχος

Το «The Predictor» αλλάζει συνήθειες χρόνων.

Η ώρα είναι περασμένη οπότε δεν χρειάζεται να λέμε ψέματα μεταξύ μας: το να μετράμε τον αγαπημένο μας κολλητό από τα κάτω διαμερίσματα είναι μια συνήθεια που κρατάει ΠΑΡΑΑΑΑΑ μα ΠΑΡΑΑΑΑ πολλά χρόνια τώρα.

Πρέπει να ξεκινάει κάπου εκεί στο Γυμνάσιο, όταν ακούσαμε την Μαιρούλα να σιγοψιθυρίζει ότι κάποιος στο Λύκειο είναι προικισμένος. Και επειδή πολύ την γουστάραμε τη Μαιρούλα αρχίσαμε να ψαχνόμαστε κι εμείς. Σε μια εποχή που το ΣΕΞ ήταν ένα μακρινό κι άπιαστο όνειρο.

Πόσα είναι τα ιδανικά εκατοστά; Μήπως δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι; Και, τελικά, τι ακριβώς θέλει η Μαιρούλα; Σε τέτοιο σημείο που ο χάρακας που είχαμε για τη γεωμετρία δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά για σχολική εργασία παρά μόνο για μεταμεσονύχτιες μετρήσεις.

inches measure

Τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ από τότε, απλά είτε αποδέχθηκες τον εαυτό σου είτε είσαι σε μόνιμη σχέση και δεν νιώθεις πια τον τρομερό ανταγωνισμό που παίζει εκεί έξω.

Με αυτό εδώ το app που ακούει στο όνομα «The Predictor» όλη αυτή η αγαπημένη συνήθεια μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα και να περάσει στην ηλεκτρονική εποχή αφήνοντας πίσω τον αναλογικό κόσμο που αγαπήσαμε.

Και μάλιστα με χαβαλετζίδικο τρόπο. Αφού πέρα από την ακρίβεια που το διακρίνει, σου δίνει αρκετές χρησιμοάχρηστες πληροφορίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αύριο μεθαύριο. Όπως ας πούμε την ατάκα «Μωρό μου το ξέρεις ότι είμαι κατά 25% μεγαλύτερος από το 60% των ανδρών στα Βαλκάνια»;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved