Με Λέοναρντ Κοέν το trailer του Assassin's Creed Origins

Για μία ακόμα φορά η Ubιsoft ετοίμασε κάτι πολύ καλό.

Για να τα λέμε όλα όπως έχουν. Η Ubιsoft μάς έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών και μουσικών για τα soundtrack των παιχνιδιών της (θυμήσου πχ εκείνο για το Prince of Persia: The Sands of Time). Το trailer για το Assassin’s Creed Origins δεν αποτελεί εξαίρεση.

Και μάλιστα πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, που αποδεικνύει πόσο πολύ δουλεύει η εταιρεία στον συγκριμένο τομέα. Ενώ λοιπόν το story του νέου παιχνιδιού διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο, το gameplay ντύνεται από τη φωνή του Λέοναρντ Κοέν (μία από τις μεγάλες απώλειες του 2016).

Το τραγούδι προέρχεται από τον τελευταίο δίσκο του Καναδού, που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει, και είναι το You Want it Darker. Θυμίζει αρκετά το Nevermind το οποίο το γνωρίσαμε από τους τίτλους της δεύτερης σεζόν του True Detective – και μάλλον είναι το μόνο που θέλουμε να θυμόμαστε από αυτή.

Αν νομίζεις ότι κάπου το έχεις ξανακούσει, σωστά νομίζεις. Το You Want it Darker έχει ντύσει και το Peaky Blinders, που στο θέμα soundtrack είναι πολύ ψηλά.

Μέχρι να φτάσει η 27η Οκτωβρίου, ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ρίξε μια ματιά στο trailer με τον ήχο πολύ δυνατά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved