Το ιδανικό Μπάρμπεκιου για την παραλία βρίσκεται ένα κλικ μακριά

Λιτό, δωρικό, απέρριτο. 

Έχετε αράξει παραλία, λέτε ότι θα πάρετε σερί μέχρι να βραδιάσει, έχετε καβατζώσει μπύρες που περιμένουν παγωμένες για το ψυγειάκι, και αρνείστε πεισματικά να πάτε στο κοντινότερο σουβλατζίδικο για προμηθείες. Θέλετε να κάνετε μπάρμπεκιου δίπλα στο κύμα, στην ερημική ακτή που έχετε διαλέξει. Αλλά φυσάει κι έτσι και ανάψετε φωτιά σε δυο λεπτά θα έρθει το λιμενικό και θα σας διώξει. Και καλά θα κάνει –αρκετές πυρκαγιές έχουμε.

Επειδή όμως δεν πρέπει τίποτα να μας στερεί τα όνειρά μας, και να μας χαλάει τη φάση με την παρέα, υπάρχει ένα μικρό, λιτό, δωρικό κι απέριττο μπάρμπεκιου για σένα εκεί έξω στο απέραντο ωκεανό του ίντερνετ. Το λένε Casus Grill, είναι συναρμολογούμενο, είναι ασφαλές, και θα σου λύσει τα χέρια.

Οι άνθρωποι κατάφεραν να φτιάξουν αυτό το τοσοδούλικο εργαλείο για ψήστες με ειδικό χαρτόνι, σχάρα από μπαμπού και ειδικά καρβουνάκια. Σίγουρα θα προτιμούσαμε να ανάβαμε μια τεράστια φωτιά για αναστενάρηδες στην παραλία, αλλά όπως είπαμε κάποια πράγματα καλό είναι να ΜΗ γίνονται όταν οι καιρικές συνθήκες δεν τα ευνοούν. Μπορούμε όμως να ονειρευόμαστε ατέλειωτα καλοκαιρινά μπάρμπεκιου στη φύση με αυτό εδώ το πραγματάκι. Και μπύρες την ώρα που πέφτει ο ήλιος μέσα στη θάλασσα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved