Το app που θα σε σώσει από «πρόωρα ατυχήματα»

Το Pea θέλει να έχεις διάρκεια στο κρεβάτι. Και ξέρει πως να σε βοηθήσει.

Εντάξει παιδιά, δεν υπάρχει λόγος ντροπής. Μπορεί να συμβεί σε όλους. Η πρόωρη εκσπερμάτιση δεν έχει ηλικία -σχεδόν- και το 90% των λόγων για τους οποίους συμβαίνει είναι καθαρά ψυχολογικοί. Είναι αυτή η φάση που δεν θες να κρατηθείς, αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμός σου είναι τόσο έντονοι που σκας σαν την σαμπάνια της Πρωτοχρονιάς. Οκ.

 

via GIPHY

Να λοιπόν που βρέθηκε ένας τρόπος για να «γυμνάσεις» σωστά τον καλύτερο σου φίλο. Έχουν βγει εφαρμογές για εκατό χιλιάδες βλακείες έτσι δεν είναι; Το «Pea» ωστόσο είναι μία εφαρμογή που στοχεύει να γίνει σύμμαχος στις «δύσκολες» νύχτες. Με την βοήθεια του ειδικού συμβούλου που εμφανίζεται στο app, παρουσιάζονται τεχνικές για ασκήσεις kegel και μαθήματα ελέγχου για τη στύση σου. Τόσο μπροστά είναι αυτό το app, που προσφέρει και χρήσιμα tips για τον αυνανισμό σου ώστε να μεγαλώσει η διάρκεια.

get pea

 

Τέλος, το app κρατάει αρχείο με τους «χρόνους» σου μετά από κάθε φορά που βγάζεις τα μάτια σου. Ελπίζουμε να υπάρχει κάποια αυτόματη ρύθμιση γιατί εκείνη την ώρα δεν υπάρχει μυαλό για κινητό.

get pea 1

 

Το Pea διατίθεται μέσω του App Store, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να το εγκαταστήσεις.

Καλό βόλι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved