Τα laptops της Framework 13 είναι εδώ για να προσαρμοστούν στις ανάγκες σου

Με ενημερωμένη κάμερα web και επιλογή για οθόνη 2,8K, 120Hz, γίνονεται ασυναγώνιστα. 

Η Framework, η εταιρεία που είναι γνωστή για την κατασκευή των μοναδικών modular laptops, μόλις ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση του Laptop 13. Τα μεγάλα νέα εδώ είναι ότι αυτοί οι υπολογιστές είναι πλέον εξοπλισμένοι με επεξεργαστές Intel Core Ultra Series 1, οι οποίοι θα πρέπει να προσφέρουν μια σοβαρή ώθηση στην ισχύ μαζί με βελτιωμένη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτοί οι επεξεργαστές υποστηρίζουν επίσης έως και 96 GB μνήμης RAM DDR5, ώστε να μπορείς να βεβαιωθείς ότι το μοντέλο σου θα αντέξει όσο περισσότερο μπορεί στο κοντινό μέλλον. Ωστόσο, ένας laptop δεν είναι απλώς ένας επεξεργαστής, επομένως το Laptop 13 διαθέτει κάθε είδους βελτιώσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Υπάρχουν πολλές επιλογές οθόνης και η καλύτερη διαθέτει ανάλυση 2880x1920 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αυτό σίγουρα θα είναι πολύ βολικό για παιχνίδια σου.

Υπάρχει νέα κάμερα web 9,2 MP που κλέβει λίγη τεχνολογία από τις σύγχρονες κάμερες smartphone για να προσφέρει απόδοση 1080p, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το Framework έχει επίσης μετακινηθεί σε μικρόφωνα με χαμηλότερο θόρυβο για καθαρότητα ήχου.

 

 

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων νέων καρτών επέκτασης και λειτουργικών μονάδων συστήματος. Υπάρχουν μερικές νέες πολύχρωμες κάρτες επέκτασης USB-C και μια επερχόμενη κάρτα επέκτασης SD για εύκολο flash storage. Προσφέρει επίσης προδιαμορφωμένα μοντέλα που ταιριάζουν σε διαφορετικούς καταναλωτές. Για παράδειγμα, υπάρχει μια έκδοση για επιχειρήσεις που συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών και προεγκατεστημένα Windows 11 Pro με υποστήριξη Autopilot.

Οι προπαραγγελίες είναι ήδη διαθέσιμες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved