Το τρικ που πρέπει να κάνεις για να μην αδειάζει η μπαταρία του iPhone

Βλέπεις την μπαταρία να πέφτει συνεχώς; Δοκίμασε το παρακάτω.

Το ότι το iPhone σου ξεμένει συχνά από μπαταρία δεν είναι κάτι καινούργιο. Με την πάροδο του χρόνου, η μπαταρία δεν θα έχει την αντοχή που διέθετε κάποτε και με τακτική χρήση θα σημαίνει ότι θα ερωτηθείς εάν θέλεις να ενεργοποιήσεις τη «λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης» στο 20% πολύ συχνότερα από πριν. Για να διατηρήσεις την πολύτιμη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου, μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να είσαι όλη την ώρα στο κινητό. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Ωστόσο οι χρήστες iPhone που θέλουν να κάνουν την μπαταρία του τηλεφώνου τους να διαρκεί περισσότερο όλη την ημέρα, ίσως θέλουν να ψάξουν στις ρυθμίσεις. Εάν έχετε το iPhone 12 ή νεότερο μοντέλο που διαθέτει 5G, τότε μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.

Διάβασε επίσης: Γιατί πρέπει να διαγράφεις τα cookies από το smartphone σου.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου και πήγαινε στις επιλογές για τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Θα πρέπει να έχεις μια επιλογή για να αποφασίσεις πώς το τηλέφωνό σου χρησιμοποιεί το 5G. Θα σου παρουσιαστούν τρεις επιλογές. Υπάρχει το «5G Auto», το «5G On» και κάτι που ονομάζεται LTE και σημαίνει «Long Term Evolution». Εάν το τηλέφωνό σου έχει ρυθμιστεί σε 5G On, τότε θα θελήσετε να εξετάσεις το ενδεχόμενο εναλλαγής σε μία από τις άλλες επιλογές - κάτι που θα εξοικονομήσει στο τηλέφωνό πολύτιμη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

iphone 12 5g

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνεις στο τηλέφωνό σου για να προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εκτός από το Bluetooth, υπάρχει επίσης η απενεργοποίηση των ρυθμίσεων ανανέωσης της εφαρμογής στο παρασκήνιο του τηλέφωνό σας,.

Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας, η Siri αλλά και η μείωση της φωτεινότητας του iPhone είναι όλα όσα μπορείτε να κάνετε και όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δες το σοβαρά και θα παρατείνεις την διάρκεια ζωής του. Και της τσέπης σου βεβαίως.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved