Με το Sony Bravia Theater θα αλλάξουν όλα όσα γνώριζες για τον ήχο

Τα Bar 8 και Bar 9 θα κάνουν την ακουστική του σαλονιού καλύτερη και από σινεμά.

Η εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέα soundbars Dolby Atmos, ένα σύστημα surround τεσσάρων ηχείων και ένα φορητό neckband speaker.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Bravia Theatre Bar 9. Αυτή είναι η νέα κορυφαία soundbar της Sony, ωστόσο 36% μικρότερη από το προηγούμενο μοντέλο premium, το HT-A7000. Στο εσωτερικό υπάρχει μια διάταξη 13 ηχείων, ενώ το ελαφρώς μικρότερο Bravia Theatre Bar 8 διαθέτει συνολικά 11 ηχεία και είναι 30% μικρότερο από τη μονάδα που αντικαθιστά, το HT-A5000.

Και τα δύο soundbars διαθέτουν πολύ παρόμοια φύλλα προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για περιεχόμενο ήχου Dolby Atmos, DTS:X, 360 Reality Audio και Hi-Res. Το ζευγάρι θα αποκτήσει επίσης δυνατότητες IMAX Enhanced με μια εκκρεμή ενημέρωση, αλλά αυτή η δυνατότητα θα απαιτήσει επιπλέον ασύρματα πίσω ηχεία και ένα υπογούφερ. Η συνδεσιμότητα είναι ίδια και στα δύο μοντέλα με μία είσοδο HDMI και μία έξοδο HDMI (eARC). Υποστηρίζεται HDMI 2.1, επομένως μπορείτε να περιμένετε 4K/120 passthrough και όλα τα άλλα προνόμια που προσφέρει το πρότυπο.

 

 

Υπάρχει επίσης μια σειρά από λειτουργίες ειδικά για τη Sony και στα δύο soundbars. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει το Sound Field Optimization για βαθμονόμηση δωματίου και το 360 Spatial Sound που τοποθετεί εικονικά ηχεία γύρω από έναν χώρο για πιο καθηλωτικό ήχο μέσω εικονικοποίησης. Το Acoustic Center Sync συνδυάζει τα ηχεία μιας τηλεόρασης Bravia με οποιαδήποτε από αυτές τις μπάρες ήχου για μια πιο ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία όπου ακούγεται ότι ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη. Οι μπάρες ήχου υποστηρίζουν επίσης Voice Zoom 3 από τις τηλεοράσεις Bravia της Sony, ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να αναγνωρίζει τις ανθρώπινες φωνές και να τις ενισχύει ώστε να ακούγεται πάντα καθαρά.

Τα Bravia Theatre Bar 9 και Bravia Theatre Bar 8 είναι συμβατά με τα τρέχοντα πίσω δορυφορικά ηχεία και υπογούφερ της Sony. Αυτά περιλαμβάνουν τα ηχεία SA-RS5 και SA-RS3S και τα δευτερεύοντα SA-SW5 και SA-SW3.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved