#TechLife: Η σειρά smartphones TCL 50 αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου

Οκ, είναι γνωστό. Οι άντρες έχουμε μια αδυναμία στα απλά πράγματα. Ό,τι κι αν είναι αυτά. 

Αυτό σημαίνει πως το keep it simple ισχύει για κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής -από τα smartphones και οποιαδήποτε συσκευή, μέχρι τις φιλικές, ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις. Αν δούμε κάτι δύσκολο… βραχυκυκλώνουμε.

Και μιας και αναφερθήκαμε στα smartphones, εδώ θέλουμε κάτι που να είναι πρακτικό και σίγουρα να μην απαιτεί πτυχίο μηχανολογίας για να το χειριστούμε. Ναι με δυο λόγια, χρειαζόμαστε κάτι που να κάνει τη ζωή μας εύκολη και γιατί όχι διασκεδαστική, να μπορεί δηλαδή να ανταποκρίνεται στις καθημερινές μας ανάγκες χωρίς να χάνουμε πολύ χρόνο ή ενέργεια.

Άλλωστε, η καθημερινότητα δεν θα έπρεπε να είναι πολύπλοκη και η αλήθεια είναι πως με τα smartphones της σειράς TCL 50, καταλάβαμε πως δεν είναι.

 

Λειτουργικότητα και απόδοση πάνω απ’ όλα

Τι ζητάμε; Smartphones που να είναι λειτουργικά και να έχουν καλή απόδοση, δηλαδή να μην «κολλάει» το λογισμικό. Τι έχουμε στο TCL 50 SE; Απόδοση μεγάλης διάρκειας χάρη στη μεγάλη μπαταρία 5010mAh, που συμπληρώνεται από μνήμη 6GB + 6GB επέκταση RAM και τον (δεν το λες και μικρό) αποθηκευτικό χώρο 256GB. Έτσι, και το smartphone και εμείς μπορούμε να κάνουμε άνετα multitasking -να στείλουμε email, να κάνουμε teams meeting ενώ είμαστε εκτός γραφείου ή να απαντήσουμε σε μηνύματα. Σε αυτό, βέβαια, βοηθάει και το chipset MediaTek Helio G88, που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη απόδοση. Τέλος, καθώς το μεγάλο μας άγχος συνοψίζεται στη φράση «Ωχ, πρέπει να φορτίσω το κινητό και θα κάνει πόση ώρα», τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, καθώς το TCL 50 SE έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 33W. Με λίγα λόγια, δεν καταλαβαίνουμε πότε προλαβαίνει να πάρει τα πάνω του.

 

huawei1

 

Ισχυρή απόδοση εγγυάται και το TCL 505, χάρη στην ισχυρή μπαταρία 5010 mAh και τις δυνατότητες επέκτασης RAM 4GB + 4GB που μας προσφέρει. Για τους λάτρεις της ευκολίας και της ασφάλειας μάλιστα, δηλαδή όλους μας, έχει και υποδοχές κάρτας Dual SIM και Face Unlock. Είμαστε καλυμμένοι, δεν μπορούμε να πούμε.

 

huawei2

 

Λειτουργικότητα και κορυφαία απόδοση έχουμε όμως και με το TCL 50 5G. Και αυτό γιατί τροφοδοτείται από το chipset MediaTek Dimensity 6100+, ενώ «τρέχει» με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 14 για να μην μας σταματάει τίποτα.

Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι είναι πιστοποιημένη ως συσκευή Android Enterprise Recommended, γεγονός που εγγυάται αξιοπιστία σε προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον, ότι προσφέρει συνδεσιμότητα 5G και μεγάλη μνήμη 128GB+8GB (με επέκταση μνήμης RAM 4GB+4GB), το TCL 50 5G παρέχει την απόδοση που απαιτείται για μια πολυάσχολη μέρα, η οποία ενισχύεται από την τεχνολογία NXTURBO. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις να ανησυχείς μήπως δεν μπορείς να στείλεις εκείνο το επαγγελματικό email με τα μεγάλα συνημμένα. Μάλιστα, υποστηρίζει eSIM, πέρα από την κλασική υποδοχή κάρτας SIM, γεγονός που σημαίνει ευελιξία και ευκολία χρήσης.

Και επειδή, η αλήθεια είναι πως δεν αποχωριζόμαστε εύκολα το κινητό, μιας και έχει γίνει κάτι σαν προέκταση του χεριού μας, μάθε πως το TCL 50 5G προσφέρει δυνατότητες έξυπνης φόρτισης που διασφαλίζουν πως δεν χρειάζεται συχνή επαναφόρτιση.

 

 huawei3

 

All work and no play makes Jack a dull boy

Η φράση μπορεί να έγινε δημοφιλής χάρη στη Λάμψη (με τον Jack Nicholson, όχι τη δικιά μας), η αλήθεια όμως, είναι ότι η ουσία της είναι γνωστή εδώ και πολλά, πολλά, πολλά χρόνια. Αν δεν έχουμε ζωή εκτός δουλειάς, βαριόμαστε και γινόμαστε βαρετοί. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο για πράγματα που μας αρέσουν -από το να περνάμε λίγο χρόνο με τους φίλους μας μέχρι να πάμε γήπεδο να δούμε την ομαδάρα. Ό,τι και να κάνουμε, ωστόσο ένα είναι το σίγουρο: Θέλουμε να έχουμε στα χέρια μας ένα κινητό -ναι, δεν το αποχωριζόμαστε ούτε όταν είμαστε off- που να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βίντεο για να απαθανατίζουμε τις χαλαρές στιγμές. Εδώ είναι που έρχονται (και πάλι) τα smartphones της σειράς TCL 50.

Το TCL 50 SE, ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία TCL NXTURBO, μέσα από τη Hybrid κάμερα 50MP μάς βοηθά να βγάζουμε φωτογραφίες, οι οποίες είναι «ζωντανές» και πιάνουν ακόμα και τις μικρές λεπτομέρειες. Hybrid κάμερα 50MP έχει και το TCL 505, οπότε και σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να βγάζουμε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας. Γιατί ποιος δεν θέλει να βγάζει βίντεο που να καταγράφει με λεπτομέρεια την προσπάθεια του κολλητού να ανάψει το barbecue; Ξέρεις, αυτού που λέει ότι «το ‘χει», αλλά δεν… Τέλος, το TCL 50 5G έχει κάμερα 50MP AI HYBRID και είδαμε ότι είναι πραγματικά gamechanger, γιατί μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες με εκπληκτική ακρίβεια. Περίμενε να σου δείξουμε τη φωτογραφία που βγάλαμε από το γήπεδο, χωρίς να είμαστε πρώτη θέση, για να καταλάβεις.

Με όλα αυτά, ένα είναι το σίγουρο. Η TCL, με την σειρά smartphones TCL 50, έχει γίνει το κέντρο της τεχνολογικής -και όχι μόνο- ζωής, κάνοντας level up στην καθημερινότητα όλων. Είσαι έτοιμος να την ανακαλύψεις κι εσύ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved