Pexels Τρία Android tablets που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο 2024

Αναρωτιέσαι ποιο να αγοράσεις; Εδώ είμαστε. 

Δεν είναι όλα μόνο για διάβασμα, έτσι δεν είναι; Από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες λειτουργίες, θέλεις το tablet σου να μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Βρήκαμε μια ιερή τριάδα που ξεχωρίζουμε σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες -που δεν σκοτώνουν την τσέπη- και τις παρουσιάζουμε.

Samsung Galaxy A9+

To Galaxy Tab A9+ όχι μόνο έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, αλλά καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες με αυτό τον σχεδιασμό. Μεγάλη οθόνη LCD 11 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, μαζί με άφθονη μπαταρία 7.400 mAh. Ενώ ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης είναι στα 128 GB, διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD, ώστε να μπορείτε να προσθέσεις περισσότερο αν χρειαστεί. Ένα άλλο μπόνους είναι η προαιρετική συνδεσιμότητα 5G, η οποία δεν είναι κάτι που βρίσκετε στις περισσότερες συσκευές σε αυτό το εύρος τιμής. Μπροστινή κάμερα 5MP και η πίσω 8ΜP. Και όλα είναι καλύτερα.

 

Lenovo Tab P12

Για όσους θέλουν ένα πασπαρτού tablet για όλες τις χρήσεις που δεν θα τσακίσει το πορτοφόλι σου, το Lenovo Tab P12 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 3K 12,7 ιντσών, 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, καθώς και δυνατότητα επέκτασης κάρτας microSD για όποιον χρειάζεται ακόμη περισσότερο. Το Tab P12 διαθέτει γραφίδα για σχέδιο και σημειώσεις, καθώς και τη δυνατότητα εμφάνισης έως και πέντε παραθύρων για πολλαπλές εργασίες. Επιπλέον, η μεγάλη μπαταρία των 10.200 mAh φτάνει και περισσεύει για όσα έχεις να κάνεις, ενώ οι κάμερες είναι 13MP και 8MP, μπρος και πίσω αντίστοιχα.

 

Google Pixel Tablet

Το Pixel Tablet της Google είναι συνδεδεμένο με το Smart Home Control Center, κάτι που το καθιστά εξαιρετικό για οικογένειες που αναζητούν μια κοινόχρηστη συσκευή για τοποθέτηση σε χώρους του σπιτιού.  Διαθέτει προαιρετική βάση ηχείων για ακόμα καλύτερη εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το tablet φορτισμένο μεταξύ των διαφορετικών  χρήσεων. Η Google προσφέρει επίσης μια προστατευτική θήκη με ενσωματωμένη βάση στήριξης σε σχήμα δακτυλίου, η οποία διευκολύνει τη στήριξη ή την ανάρτηση του σχεδόν οπουδήποτε. Οθόνη 11 ιντσών, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 ώρες και με το Tensor G2 της Google, το Pixel Tablet είναι επίσης μια εξαιρετική αυτόνομη συσκευή με 8ΜP κάμερα, μπρος και πίσω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved