To Tinder αυξάνει το απόρρητο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Οι χρήστες θα πρέπει να «ανεβάσουν» ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Ανησυχείς αν τα άτομα με τα οποία μιλάς στο Tinder είναι αξιόπιστα; Η Tinder ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ένα προηγμένο σύστημα επαλήθευσης ταυτότητας, το οποίο θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στην Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο.  

Το νέο σύστημα θα απαιτεί από τους χρήστες να βγάλουν μια selfie βίντεο και να ανεβάσουν μια έγκυρη άδεια οδήγησης ή διαβατήριο. Λίγο-πολύ ό,τι πρέπει να κάνεις τώρα, όταν καλείσαι να κλείσεις AirBnb. Το Tinder απαιτεί εδώ και καιρό από τους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο selfie ως μέρος της διαδικασίας επαλήθευσης, με το κλασσικό μπλε τικάκι που πιστοποιεί ότι είσαι πράγματι αυτός που δείχνεις. Μόλις θα ανεβάζεις το αναγνωριστικό, το Tinder θα ελέγξει αν ταιριάζει με τη selfie του βίντεο και τις φωτογραφίες στο προφίλ και στη συνέχεια θα εξετάζει την ημερομηνία γέννησης στην άδεια ή στο διαβατήριο ώστε να επιβεβαιώσει και την ηλικία σου.

Το Tinder ξεκίνησε να δοκιμάζει αυτό το σύστημα πέρυσι στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Το ενημερωμένο εργαλείο επαλήθευσης έρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο την άνοιξη και στις ΗΠΑ έως το καλοκαίρι. Με άλλα λόγια αν έκανες phising μέχρι σήμερα, κοίτα να το ξεχάσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved