Δημιουργία τραγουδιού χάρη σε μία συνομιλία στο AI chatbot

Πώς καταφέρε η Knowcrunch να δημιουργήσει τραγούδι με τη βοήθεια του ΑΙ;

Πλέον όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του artificial intelligence και ξέρουμε πως κάθε μέρα βγαίνουν νέα και καλύτερα εργαλεία και features που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας, αλλά φυσικά και στον επαγγελματικό κλάδο που δραστηριοποιούμαστε. Παρακάτω αναφέρουμε μια ιστορία που ξεκίνησε χάρη σε έναν χρήστη και ένα AI chatbot και κατέληξε στη δημιουργία ενός τραγουδιού.

Πώς χρησιμοποιεί η Knowcrunch το ΑΙ chatbot;

Η ομάδα της Knowcrunch έχει ενσωματώσει στο website της ένα ΑΙ chatbot το οποίο έχει εκπαιδεύσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί τους χρήστες, να απαντάει σε οποιοδήποτε ερώτημα των χρηστών και φυσικά να τους λύνει απορίες σχετικά με τα courses που παρέχει η εταιρία. Το AI chatbot της Knowcrunch είναι έτσι εκπαιδευμένο, ώστε να κάνει ουσιαστικά ένα πλήρες customer support, βάσει των δεδομένων και των πληροφοριών που του έχουν δώσει.

Συνομιλία ενός χρήστη με το AI chatbot της Knowcrunch

Ένας χρήστης, έχοντας ενδιαφέρον για τα προγράμματα που παρέχει η Knowcrunch, μπήκε στο site της και ζήτησε από το ΑΙ chatbot να του γράψει ένα τραγουδι, σε pop style, τύπου Britney Spears, με σκοπό να τον πείσει να αγοράσει και να παρακολουθήσει ένα από τα courses. To ΑΙ chatbot εννοείται πως έγραψε το τραγούδι, δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες πληροφορίες για τα courses που παρέχει η Knowcrunch. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε απόσπασμα από το αποτέλεσμα της συνομιλίας αυτής.

Ο συγκεκριμένος χρήστης που ξεκίνησε αυτή τη συνομιλία με το ΑΙ chatbot της Knowcrunch εν τέλει αγόρασε το course που επιθυμούσε και πλέον είναι φοιτητής στο τμήμα του Ιανουαρίου 2024 της Αθήνας.

 

Picture6

 

Δημοσίευση της ΑΙ συνομιλίας στα social media της Knowcrunch

Μόλις η ομάδα της Knowcrunch εντόπισε αυτήν την συνομιλία, την κοινοποίησε σε όλα τα social media accounts της, μιας και πρώτη φορά έβλεπε έναν χρήστη να ζητάει κάτι τέτοιο από το AI chatbot της. Οι ακόλουθοι σε κάθε πλατφόρμα έδειξαν τον ενθουσιασμό τους και ξεκίνησαν να σχολιάζουν κάτω από τα posts, ανεβάζοντας το engagement των λογαριασμών και των σελίδων της Knowcrunch.

Δημιουργία τραγουδιού με τη βοήθεια ΑΙ

Ο απόφοιτος της Knowcrunch, Πέτρος Καλτσής, εμπνευσμένος από αυτό, μέσω ΑΙ tool δημιούργησε ένα τραγούδι για τη Knowcrunch το οποίο έχει κανονικά ρυθμό, στίχους, μουσική και φωνή ενός AI τραγουδιστή και το μοιράστηκε στα σχόλια κάτω από το Facebook post. Το τραγούδι έχει τίτλο “Take a Leap” και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Take a Leap | Knowcrunch
Pop upbeat song for Knowcrunch. Listen and make your own with Suno.app.suno.ai

Δημιουργία video με TikTok trend

Φυσικά, η Knowcrunch παρακολουθώντας όλες τις τάσεις και τις εξελίξεις που αφορούν το  digital & social media marketing, δημιούργησε ένα video βασιζόμενο σε ένα επίκαιρο trend του TikTok. Έτσι, κάνοντας storytelling μέσω αυτού του trend γνωστοποίησε και στο κοινό του TikTok τη συγκεκριμένη ιστορία.

@knowcrunch Προφανώς και θα κάναμε αυτό το trend ?‍♂️ #knowcrunch #digitalmarketing #trend2024 #greektiktok ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Τα επόμενα βήματα της Knowcrunch — Δημιουργία video clip

Έχοντας όλην αυτήν την πληροφορία και έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό community μεταξύ των σπουδαστών της, η Knowcrunch έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την παραγωγή του video clip του τραγουδιού.

Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα και την εργασία;

Κάνοντας αυτό το storytelling διαπιστώνουμε για ακόμα μια φορά πως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη (AI) δεν ήρθε στις ζωές μας ούτε για να μας αποξενώσει, ούτε για να μας πάρει τις δουλειές και συνεπώς δεν μας απειλεί αν εμείς μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτήν. Αν κάποιος, λοιπόν, γνωρίζει πώς να τη χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του αλλά και στην επαγγελματική του καριέρα, τότε η χρήση των ΑΙ τεχνολογιών μπορεί να κάνει τις εργασίες και τις δουλειές μας ευκολότερες, να φέρει ανθρώπους πιο κοντά, να αναπτύξει μοναδικές και ενδιαφέρουσες συνέργειες, όπως έγινε και στην περίπτωση της Knowcrunch, και άλλα πολλά.

Σπούδασε στη Knowcrunch

Αν θέλεις κι εσύ να ενταχθείς στην κοινότητα της Knowcrunch και να εκπαιδευτείς πάνω στο digital marketing, αλλά και στο ΑΙ από αναγνωρισμένους C-level επαγγελματίες του χώρου τότε έλα στη Knowcrunch .

Φυσικά μπορείς να παρακολουθήσεις και το δωρεάν e-learning course της Knowcrunch, Fundamentals of Artificial Intelligence.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved