«Οδηγός» αγορών με τα πιο high tech gadgets για την everyday routine σου

Μία βόλτα στο Golden Hall θα καλύψει όλες τις ανάγκες για την καθημερινή ρουτίνα σου.

Σε μια εποχή που οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο φρενήρεις και οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται, αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι gadgets που θα κάνουν την κατάσταση πιο εύκολη. Και όταν η συζήτηση πηγαίνει σε gadgets, τότε αναφερόμαστε μόνο σε high tech gadgets.

Η τεχνολογία άλλωστε, φέρνει την επανάσταση στα χέρια μας και μία βόλτα στο Golden Hall θεωρήθηκε επιβεβλημένη ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη για την everyday routine μας. 

 

p2

 

Η καλή μέρα από τον καφέ φαίνεται

Τι χρειάζεται για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας; Μα φυσικά ένα καφεδάκι. Πλέον, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου όποια συνταγή επιθυμείς. Πώς θα το καταφέρεις; Οι δημιουργίες γάλακτος τύπου barista από τη Nespresso έχουν την απάντηση, δίνοντας σου την ευκαιρία από το να παρασκευάσεις αναζωoγονητικά δροσερό καφέ με πάγο μέχρι και να εμβαθύνεις στην τέχνη του latte art, δημιουργώντας ροφήματα που συναγωνίζονται αυτά της αγαπημένης σου καφετέριας. 

 

p3

Nespresso, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6821616

 

Με ένα foldable smartphone όλα γίνονται πιο εύκολα

Δεν χρειάζεται να σου απαριθμήσουμε τους λόγους για το πόσο σημαντικό είναι στην καθημερινότητά μας ένα smartphone. Ωστόσο είναι σημαντικό να σου πούμε για ποιο λόγο πρέπει να επιλέξεις το νέο Samsung Galaxy Z Flip5. Το εντοπίσαμε στα Public και ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Το foldable smartphone προσφέρει απίστευτη φορητότητα και ανεπανάληπτο σχεδιασμό, με μοναδική ευελιξία με το μεγαλύτερο Flex Window και το Flex Mode, δίνοντας τη δυνατότητα να ολοκληρώνεις εργασίες χωρίς να ανοίγεις τη συσκευή. Η βελτιωμένη φορητότητα και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του, το καθιστούν ιδανικό για trendsetters και social expressers που αναζητούν τη μοναδικότητα και την αυτοέκφραση.

 

p4

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

 

Το MacBook Air γίνεται ο πιο πιστός σου σύντροφος

Δεν χρειάζεται να είσαι tech freak για να μυηθείς στον μαγικό κόσμο της Apple. Εμείς το κάναμε στο κατάστημα της iStorm. Περιηγηθήκαμε σε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της Apple αλλά αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε για την everyday routine μας είναι το MacBook Air M2. Με την υπερδύναμη του M2 chip επόμενης γενιάς, το επανασχεδιασμένο MacBook Air συνδυάζει απίστευτες επιδόσεις και έως 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο εντυπωσιακά λεπτό περίβλημα από αλουμίνιο. 

 

p5

iStorm, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997590

 

Δεν φεύγεις από το σπίτι χωρίς backpack

Το σακίδιο πλάτης έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ στην καθημερινότητα ενός άνδρα. Βάζεις το laptop ή το MacBook, ενώ δεν χρειάζεται να κρατάς στα χέρια σου ή να γεμίσεις τις τσέπες σου με κλειδιά, πορτοφόλι ή τον φορτιστή σου. Το Bag stories έχει φροντίσει γι’ αυτό. Το μέρος όπου η ποιότητα συναντά την υψηλή αισθητική και καλύπτει ακόμη και τους ανθρώπους με το πιο απαιτητικό γούστο. Εμείς επιλέξαμε το συγκεκριμένο backpack, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί άψογα με κάθε εμφάνισή σου.

 

p6

Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854003

 

Νιώσε ασφαλής με την τρόμπα της Xiaomi

Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βρει το επόμενο απρόοπτο. Τι θέλω να πω; Πως την ώρα που οδηγείς ώστε να πας στη δουλειά σου ή σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού, το λάστιχο του αυτοκινήτου μπορεί να σε… αφήσει. Η Xiaomi ωστόσο, φροντίζει για σένα, με την τρόμπα Xiaomi Mi Portable Electric Air Compressor, την οποία εντοπίσαμε στο κατάστημα Xiaomi Store, φουσκώνει πλήρως δύο ελαστικά αυτοκινήτου ή συμπληρώνει τον αέρα στα ελαστικά σας 8 φορές, χάρη στις βελτιώσεις που προσφέρουν 45,4% υψηλότερη απόδοση φουσκώματος με μία πλήρη φόρτιση. Μάλιστα, ο εύκαμπτος σωλήνας επιτρέπει να φουσκώσεις τα ελαστικά σου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η βαλβίδα του ελαστικού. Με βάρος μόλις 480 γρ., ο συμπαγής σχεδιασμός το καθιστά ιδανικό όταν ταξιδεύεις, ενώ χωράει άνετα στην τσάντα ή μπορείς να το τοποθετήσεις στο αυτοκίνητό σου καθώς αυτή η κομψή συσκευή δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο, ανεξάρτητα από το πού είναι αποθηκευμένη.

 

p7

Xiaomi store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 9997333

 

Casual σακίδιο πλάτης για ατελείωτες βόλτες στην πόλη

Μία βόλτα από το κατάστημα της Samsonite κρίθηκε επιβεβλημένη. Διότι ψάξαμε για κάτι πρακτικό, κομψό και που να έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση. Όπως η σειρά Ecodiver που θέτει νέα δεδομένα στην casual συλλογή της Samsonite. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά, η σειρά Ecodiver είναι απόλυτα συνεπής με τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας. Η αδιάβροχη επίστρωση την καθιστά τέλεια επιλογή, για τις βροχερές βόλτες στην πόλη ή στις υπαίθριες εξορμήσεις.

 

p8

Samsonite, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6858623

 

Επένδυσε σε ένα φορητό ηχείο Bluetooth

Όταν η συζήτηση πηγαίνει σε high tech gadget, τότε αυτομάτως στην εξίσωση μπαίνει ένα φορητό ηχείο Bluetooth. Όπως αυτό που εντοπίσαμε στο Tricks & Treats. Κομψό και διακριτικό αποτελεί την τέλεια λύση για μουσική σε δωμάτια του σπιτιού ή στο γραφείο όπου δεν υπάρχει ηχοσύστημα ή ασύρματο Wi-Fi ηχείο και θες να ακούσεις μουσική κατευθείαν από το κινητό σου τηλέφωνο ή tablet. Το μικρό του μέγεθος λύνει τα χέρια, ώστε να το έχεις παντού και να το χρησιμοποιήσεις σε ανοιχτούς χώρους όπως σ’ ένα barbeque ή μία εκδρομή.

 

p9

Tricks & Treats, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839278

 

Η μαγεία της εικόνας στην οθόνη σου

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ζούμε σε μία εποχή που η εικόνα είναι κυρίαρχη. Και κανείς δεν ξέρει το παιχνίδι της εικόνας περισσότερο από τη Sony. Στο Sony Center ανακαλύψαμε την απόλυτη εμπειρία εικόνας - ήχου καθώς και τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μάς βοήθησε ώστε να προσαρμοστούμε στον κόσμο της Sony και μέσω ενός smartphone απολαύσαμε ένα μοναδικό τεχνολογικό ταξίδι.

 

p10

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6832100

 

Μην χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν, διότι αρκεί να κατευθυνθείς και εσύ ευθύς αμέσως στο αγαπημένο σου Golden Hall, έτσι ώστε να εξοπλιστείς με όλα τα smart gadgets που υπόσχονται να κάνουν level up στην καθημερινότητά σου. Είσαι έτοιμος;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved