Η Samsung φέρνει το ΑΙ στα smartphones με τη νέα σειρά Galaxy S24

Τους όρους του "παιχνιδιού" στο χώρο των smartphones επιδιώκει να αλλάξει η Samsung με τα μοντέλα της νέας σειράς Galaxy S24, τα οποία αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) προκειμένου να προσφέρουν μία σειρά από κορυφαίες εμπειρίες και εφαρμογές που περιλαμβάνουν από «έξυπνες» μεταφράσεις κειμένου και κλήσεων σε πραγματικό χρόνο μέχρι δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών που ανοίγουν νέους δρόμους στη δημιουργικότητα των χρηστών.

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαλλάς

«Η σειρά Galaxy S24 φέρνει μία νέα εποχή καινοτομίας στις κινητές συσκευές» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του TM Roh, πρόεδρου και επικεφαλής του τομέα mobile experience στη Samsung Electronics κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μοντέλων που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Χοσέ της βόρειας Καλιφόρνια και στην οποία βρέθηκε το CNN Greece.

Μία σειρά που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί το ΑΙ για την παροχή εφαρμογών και υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών σε θέματα συνεργασίας, συνδεσιμότητα και δημιουργικότητας όπως επεσήμανε ο κ. Roh.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved