Last minute gifts: Τα smart δώρα και τα jingle deals που δεν πρέπει να χάσεις

Αν ανήκεις στην κατηγορία των last minute shoppers, τότε αυτές οι μέρες σίγουρα σε βρίσκουν στα καταστήματα να αναζητάς τα πιο «έξυπνα» δώρα για τους αγαπημένους σου. Η αλήθεια είναι ότι όσες λίστες δώρων και να έχεις φτιάξει για τα Χριστούγεννα, πάντα θα σε δυσκολεύει εκείνος ο πιο «απαιτητικός» κολλητός, ο αδερφός σου που τρελαίνεται για την τεχνολογία και ο πατέρας σου που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο athletic από ποτέ.

Είναι τα άτομα που πάντα αφήνεις τελευταία στη gift list σου, διότι θέλεις να είσαι σίγουρος ότι το δώρο σου θα τους ευχαριστήσει στο 100%. Για τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία σου, ετοιμάσαμε μία λίστα smart δώρων με έμπνευση από την HUAWEI, για να ικανοποιήσεις και τους πιο απαιτητικούς παραλήπτες σου.

Keep scrolling, λοιπόν, για ανακαλύψεις τις πιο «έξυπνες» επιλογές δώρων που εντοπίσαμε για εσένα και να κάνεις τα πιο ξεχωριστά δώρα, ακόμη και last minute.

Fit is the new black: Το «έξυπνο» ρολόι για τον κολλητό που φροντίζει για την ευεξία του

Αν ο κολλητός σου θέλει να είναι πάντα μέσα στις τάσεις της μόδα, αλλά παράλληλα θέλει και να φροντίζει την υγεία και την ευεξία του, ένα stylish smartwatch με λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης είναι όλα όσα χρειάζεται.

Τι λες για το smartwatch HUAWEI WATCH GT4; Θα αποτελέσει ένα fashion item στον καρπό του, που θα του επιτρέπει να αναβαθμίζει τη wellness routine του. Με ποιον τρόπο; Μεταξύ άλλων με τη δυνατότητα παρακολούθησης των καρδιακών του παλμών, του κύκλου του ύπνου του, αλλά και τη διαχείριση του στρες του.

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να αναβαθμίσει το workout του, να σε ενημερώσουμε ότι η λειτουργία Stay Fit θα τον βοηθήσει να κάνει ό,τι ακριβώς δηλώνει και η ονομασία της: Να παραμείνει σε φόρμα, αλλά και να παρακολουθεί τις θερμίδες που καταναλώνει -διότι τον ξέρεις καλά… έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του.

 

hu5

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις; Με την αγορά ενός fashion forward HUAWEI WATCH GT4 θα πάρεις δώρο το ανθεκτικό HUAWEI Band 8 με λεπτή και ελαφριά σχεδίαση και 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης, ώστε ο κολλητός σου να έχει και ένα διαφορετικό task προπόνησης καθημερινά.

 

hu4

 

To smartwatch που θα συνοδεύσει τον πατέρα σου στις outdoors δραστηριότητές του

Μήπως ο πατέρας έχει τάσεις φυγής τελευταία; Ίσως πάντα να αγαπούσε την άγρια φύση, αλλά τον τελευταίο καιρό οι πεζοπορίες είναι must στο πρόγραμμά του. Τα Σαββατοκύριακα πεζοπορία και εξερεύνηση και όταν φτιάχνει ο καιρός, αρχίζουν και οι καταδύσεις για την εξερεύνηση του βυθού. Εμείς θέλουμε να του πούμε «συγχαρητήρια» για τον τρόπο ζωής που επιλέγει και επειδή χρειάζεται μία επιβράβευση, τι θα έλεγες αν αυτές τις γιορτές του χαρίσεις το HUAWEI WATCH ULTIMATE στην εκδοχή Voyage Blue & Expedition Black, με δώρο τα HUAWEI FreeBuds 5;

Το συγκεκριμένο smartwatch με τα στατιστικά στοιχεία για καταδύσεις που περιέχει και τα εργαλεία που χρειάζονται για να διασχίσει ένα αχαρτογράφητο μονοπάτι, θα γίνει ο ιδανικός «σύντροφος» του πατέρα σου.

 

hu3

 

Το Matebook για τον tech lover αδερφό σου

Αλήθεια, έχεις ακούσει ότι το Ντουμπάι είναι ένα από τα πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένα κέντρα του κόσμου; Αν όχι, τότε δεν έχεις γνωρίσει ακόμη το HUAWEI Matebook D 14 2023, που έρχεται απευθείας από την παρουσίαση της HUAWEI, «Creation of Beauty», στο Ντουμπάι.

Το κομψό και ελαφρύ HUAWEI Matebook D 14 2023 με τον νέο επεξεργαστή 12ης γενιάς, τη Metaline κεραία Wi-fi για ισχυρότερη σύνδεση οπουδήποτε καθώς και τις λειτουργίες που μπορούν να διευκολύνουν τις επαγγελματικές συνεδρίες του αδερφού σου ανά πάσα στιγμή, θα γίνει η καινούργια του «αδυναμία».

Όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς ο αδερφός σου μπορεί να έχει μία καθηλωτική εμπειρία θέασης στις αγαπημένες του ταινίες και σειρές, ενώ παράλληλα θα προστατεύονται και τα μάτια του, ακόμη και όταν αφιερώνει ώρες για την εκπόνηση ενός νέου project. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

 

hu2

 

Επειδή όμως, δεν πρέπει να ξεχνάς τον εαυτό σου, η HUAWEI φροντίζει και για εσένα. Φέτος, λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις όλα τα Jingle Deals της HUAWEI που αφορούν στο νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm-White Leather Strap & Milanese Strap- μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection, αλλά και smartphone και wearables, όλα συμβατά με iOS και Android, με όφελος έως και 30% αυτήν την εορταστική περίοδο.

 

hu1

 

Αν είσαι έτοιμος για το last minute γιορτινό shopping, τότε γνωρίζεις προς τα πού να κατευθυνθείς: Φυσικά, στο δίκτυο καταστημάτων της HUAWEI με τα πιο «έξυπνα» δώρα που θα δημιουργήσουν μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved