Ο σωστός εργένης βάζει το ρομπότ να σφουγγαρίσει για εκείνον

Ο Roborock Q Revo δεν είναι Robocop αλλά ξέρει πως θα κάνει σωστά τη δουλειά.

To σφουγγάρισμα είναι πακέτο. Γενικά όποιος ευχαριστιέται το σφουγγάρισμα, καλύτερα να το κοιτάξει. Αν μάλιστα έχεις κολλητούς που κάνουν ζημιές ή κατοικίδια που έχουν μπερδέψει την τουαλέτα με το σαλόνι, δεν γίνεται δουλειά. Θες βοήθεια. Θες ρομπότ. Θες Roborock.

Αυτό εδώ το ρομποτάκι λοιπόν, έχει ενισχύσει το σύστημα σφουγγαρίσματος. Το Roborock Q Revo όπως είναι το όνομα του, είναι ο καλύτερος φίλος του εργένη. Διαθέτει νέες διπλές ανυψώσιμες περιστρεφόμενες σφουγγαρίστρες που γυαλίζουν τα δάπεδα στις, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τις κεφαλές σφουγγαρίστρας.

 

 

Είναι τόσο έξυπνο που όταν το ρομπότ ανιχνεύει ότι περνάει από χαλί και όχι δάπεδο, οι σφουγγαρίστρες ανασηκώνονται αυτόματα και η αναβαθμισμένη ηλεκτρική σκούπα ενεργοποιείται. Η έξυπνη αντιδραστική τεχνολογία διασφαλίζει ότι δεν θα κουτουλήσει στα έπιπλα και θα μπορεί να ανιχνεύει εμπόδια όταν το χρησιμοποιείς, ενώ το έξυπνο σύστημα χαρτογράφησης επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να δημιουργούν ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας (μην μπαίνει δηλαδή στο μπάνιο όταν κάνεις την ανάγκη σου επειδή απλά έχει κάτω νερά).

Μετά από κάθε φασίνα, το Q Revo επιστρέφει στη βάση σύνδεσης του, όπου αδειάζει, πλένει, ξαναγεμίζει και στεγνώνει τη συσκευή από μόνος του. Και όλα αυτά χωρίς να ζητήσει 50 ευρώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved