Ξέρουμε πώς θα ετοιμάσεις τον τέλειο espresso στο σπίτι με ένα άγγιγμα

Αλήθεια, τι θα έλεγες αν κάθε μέρα μπορούσες να εξερευνήσεις μία ατελείωτη ποικιλία από ζεστές, κρύες και cold brew δημιουργικές συνταγές καφέ; Άραγε, πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να απολαμβάνεις κάθε στιγμή αρωματικό, φρεσκοκομμένο καφέ στο σπίτι με το άγγιγμα ενός κουμπιού και γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ποιοτικό, κάθε φορά;

Αν είσαι μία αθεράπευτη coffee lover και θέλεις να απολαμβάνεις εύκολα με ένα μόνο άγγιγμα από τέλειο espresso μέχρι κρεμώδες cappuccino, απαλό latte macchiato και μεταξύ άλλων, τέλειο cold brew, τότε όλοι οι «δρόμοι» σε οδηγούν στην πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ Eletta Explore της De'Longhi!

 

delonghi9.jpg

 

Η μαγεία του να έχεις τέλειο καφέ πάντα και παντού με την εγγύηση De'Longhi

Με την τεχνολογία one touch της Eletta Explore φτιάχνεις τον αγαπημένο σου καφέ για το γραφείο, τη βόλτα στο πάρκο, το άραγμά σου στο σπίτι, ό,τι ώρα θέλεις! Αρκεί ένα άγγιγμα για να έχεις φρεσκοαλεσμένο καφέ με υπέροχη γεύση και πλούσιο άρωμα, όπως εκείνον που θα ετοίμαζε ένας επαγγελματίας barista. Και αν έχεις μία multitasking καθημερινότητα, αυτό είναι το στοιχείο-«κλειδί», που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις στιγμές σου.

Αν θέλεις, λοιπόν, να εξερευνείς και να ανακαλύπτεις κάθε μέρα περισσότερες από 100 δημιουργικές ζεστές και κρύες συνταγές καφέ, τότε αξίζει να σου χαρίσεις μία fully automatic καφετιέρα, όπως η Eletta Explore.

 

delonghi8

 

Όταν το σπίτι σου «πλημμυρίζει» με το άρωμα φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ 

Για εμένα, πάντως, δεν υπάρχει καθημερινή απόλαυση που μπορεί να συγκριθεί με το άρωμα των φρεσκοκαβουρδισμένων κόκκων καφέ, που «πλημμυρίζει» το σπίτι, κάθε φορά που επιλέγω να ετοιμάσω τον τέλειο ιταλικό espresso ή ένα ρόφημα καφέ με την πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ μου, από την De'Longhi.

 

delonghi7.jpg

 

Άλλωστε, από το 1902 μέχρι σήμερα η De’Longhi γνωρίζει πώς να αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας και για τους λάτρεις του καφέ, είναι μία εταιρεία που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αξιοπιστία που παρέχει. Διότι ως ιταλική εταιρεία αγαπάει τον καφέ και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο του, προσφέροντας πλήρως αυτόματες καφετιέρες που κάνουν την παρασκευή του καφέ στο σπίτι μία μοναδική εμπειρία για τον χρήστη.

 

delonghi6

 

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέσαι πώς θα ετοιμάσεις τον ιδανικό ιταλικό espresso στο σπίτι, πάτα το play στο βίντεο που ακολουθεί -και μας ευχαριστείς μετά!

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved