Ο Νίκος Συρίγος βρήκε το perfect match στον καφέ του -και είναι ένα genius buy!

Για κάθε σύγχρονο bon viveur εκεί έξω, η απόλαυση και η ποιότητα είναι βασικά ζητούμενα πίσω από κάθε του επιλογή, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις γεύσεις που δοκιμάζει κάθε μέρα και φυσικά, με τον καφέ του.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος εκτός από bon viveur είναι και ένας αθεράπευτος coffee lover, που δεν σταματά να αναζητά τις πιο ποιοτικές επιλογές σε επίπεδο καφέ, για τον απαιτητικό του ουρανίσκο.

Φέτος, λοιπόν, πήγε την αγάπη του για τον καφέ σε άλλο, πιο αναβαθμισμένο επίπεδο, μέσα από ένα πραγματικά genius buy: Εκείνο που έφερε στην κουζίνα του σπιτιού του την πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ Eletta Explore της De'Longhi.

delonghi1

 

Απόλαυση με πάνω από 50 αυτόματα ζεστά,  κρύα και cold brew ροφήματα

Από τον πρώτο καφέ που δοκίμασε από τη νέα του μηχανή espresso - cappuccino, ο Νίκος κατάλαβε ότι βρήκε το perfect match για εκείνον. Και ειλικρινά, ποιος coffee lover δεν θα συγκινηθεί μαθαίνοντας ότι στην Eletta Explore ο καφές αλέθεται αυτόματα τη στιγμή της παρασκευής ή ότι με ένα άγγιγμα μπορεί κάποιος να απολαύσει καφέ στο σπίτι, όπως θα τον έφτιαχνε ένας barista; Και όχι μόνο ένα είδος καφέ, αλλά ό,τι λαχταράει: cappuccino, latte macchiato, ζεστό, κρύο, cold brew, με πλούσιο ζεστό και κρύο αφρόγαλα ή χωρίς.

Για την ακρίβεια, με την πλήρως αυτόματη μηχανή espresso- cappuccino Eletta Explore της De'Longhi, κάθε coffee lover μπορεί να εξερευνήσει περισσότερες από 100 δημιουργικές ζεστές και κρύες συνταγές στο Coffee Link App!

delonghi2

 

Όταν η ποιότητα έρχεται σε πρώτο πλάνο και στον καφέ

Το σίγουρο είναι ότι με μία πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ De'Longhi στο σπίτι, η κάθε μέρα ξεκινάει πιο απολαυστικά και πιο ποιοτικά. Άλλωστε, από το 1902 μέχρι σήμερα, η γνωστή ιταλική εταιρεία, κατασκευάζει προϊόντα που βοηθούν στην καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι και πλέον ηγείται στην κατηγορία καφέ.

delonghi3.jpg

 

Κάπως έτσι, η De'Longhi παρέχει με ένα μόνο άγγιγμα σε κάθε bon viveur και coffee lover τον ιδανικό ιταλικό espresso, δηλαδή έναν ποιοτικό φρεσκοκομμένο καφέ με κρέμα, γεύση, σώμα και άρωμα, όπως ακριβώς τον φτιάχνουν οι fully automatic καφετιέρες της.

Για τον Νίκο Συρίγο, πάντως, η Eletta Explore είναι must-have και στο βίντεο που ακολουθεί, μοιράζεται μαζί σου το γιατί!

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved