Black Friday: Αξίζει να επενδύσεις σε σύστημα ήχου; 5 λόγοι που θα σε πείσουν!

Η Black Friday πλησιάζει και φέρνει μαζί της την ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις τον ήχο που ήθελες πάντα!

Η ώρα που περίμενες για να αναβαθμίσεις τον ήχο σου αποκτώντας την ιδανική συσκευή σε κορυφαία τιμή έφτασε! Η Black Friday πλησιάζει και αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να επενδύσεις σε ένα καινούργιο σύστημα ήχου. Εάν δεν είσαι σίγουρος ακόμη ότι αξίζει να ανεβάσεις επίπεδο στην ακουστική σου εμπειρία, πάμε να δούμε μαζί 5 λόγους που θα σε πείσουν.

Πριν ξεκινήσουμε όμως την απαρίθμησή τους, ας δούμε πρώτα ορισμένα βασικά στοιχεία για τη φετινή Black Friday. Η ημέρα των πιο μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων έρχεται φέτος στις 24 Νοεμβρίου. Πρόκειται, όπως κάθε χρόνο, για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Οι δελεαστικές προσφορές Black Friday βέβαια αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίτερα, όπως είθισται άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Σημείωσε λοιπόν την ημερομηνία διότι πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Να σου πούμε πως αναμένονται σημαντικές εκπτώσεις, καθώς διανύουμε μόλις τη δεύτερη χρονιά που δεν έτρεξαν οι άλλοτε καθιερωμένες ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Έτσι, φαίνεται, ότι αρκετά καταστήματα θα ρίξουν πολύ τις τιμές τους.

Τώρα που έμαθες και τα βασικά της φετινής Black Friday, ας γυρίσουμε στους 5 λόγους, ή καλύτερα τις πέντε βασικές κατηγορίες που θα σε οδηγήσουν να αποκτήσεις ένα νέο σύστημα ήχου.

 

plaisio 2

 

1ος λόγος: Multiroom Speakers

Θέλεις να γίνεις ο υπέρτατος μαέστρος στο σπίτι σου; Να κινείς τις μουσικές από δωμάτιο σε δωμάτιο; Εάν λατρεύεις τα παραπάνω τότε τα Multiroom ηχεία είναι η ιδανική λύση. Μιλάμε επί της ουσίας για ένα δίκτυο συσκευών ήχου, όπως ηχεία, ενισχυτές και δέκτες που σου επιτρέπουν να αναπαράγεις τις μουσικές σου χωρίς διακοπή σε όποιο δωμάτιο θέλεις ακόμα και μέσα από το smartphone σου ή το tablet σου. Θα βρεις στην αγορά πληθώρα μοντέλων που είναι ανθεκτικά στην υγρασία, το νερό, τα σωματίδια σκόνης αλλά και τα χτυπήματα. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για έξυπνα ηχεία τα οποία είσαι σε θέση να χειριστείς εξ'ολοκλήρου με τη φωνή σου!

 

plaisio 3

 

2ος λόγος - Party Speaker

Κάθε μάζωξη αλλά και κάθε γιορτή είναι μια ευκαιρία για ξέφρενο χορό, πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος για όλα! Πώς; Έχοντας πάντα ετοιμοπόλεμα τα Party Speakers σου. Όπως αποκαλύπτει και το όνομά τους, τα party speakers αποτελούν τον ιδανικό μουσικό σύντροφο για κάθε περίσταση. Είτε είσαι στο σπίτι είτε σε εξωτερικό χώρο, τα Party Speakers είναι εξίσου εκπληκτικά στο να καλύπτουν εκείνη την περίεργη και άβολη σιωπή. Βάζουν στο τέρμα τις μουσικές σου ώστε ο χορός να φαντάζει πλέον ως τη μοναδική κίνηση που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι καλεσμένοι σου.

Αν σου αρέσουν και τα… φωτορυθμικά, να σε ενημερώσουμε ότι θα βρεις στην αγορά συγκεκριμένα μοντέλα που διαθέτουν και τέτοιον φωτισμό. Υπάρχουν αδιάβροχα μοντέλα επίσης, μοντέλα που σου επιτρέπουν να συνδέσεις πάνω τους το μικρόφωνό σου ή την κιθάρα σου για αξέχαστο ένα καραόκε πάρτι. Γενικά, κράτα στο μυαλό σου ότι υπάρχουν αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους επιλογές ανάλογα με αυτό που ψάχνεις. Κοίταξε πρώτα βέβαια να καταλήξεις στα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι. Τι να το κάνεις ένα ηχείο 160 Watt και άνω εάν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείς για εσένα και μόνο στο υπνοδωμάτιό σου;

 

plaisio 4

 

3ος λόγος - Soundbars

Εικόνα και ήχος πάνε μαζί. Εάν σκοπεύεις να στήσεις την τέλεια κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι του σπιτιού σου ή ακόμα και του υπνοδωματίου σου, τότε πέρα από μια σύγχρονη τηλεόραση θα χρειαστείς και ένα εξαιρετικής ποιότητας soundbar. Εδώ θα πρέπει να προσέξεις τη συμβατότητα αλλά και να στοχεύσεις σ’ ένα κρυστάλλινο φυσικό ήχο. Διάλεξε προσεκτικά τα κανάλια ήχου που επιθυμείς καθώς και την ισχύ της soundbar που σου έκανε κλικ. Καλό θα ήταν η νέα σου soundbar να συνδέεται και μέσω Bluetooth με τις συσκευές σου ώστε να απολαμβάνεις τη μουσική σου χωρίς κανέναν απολύτως περισπασμό!

plaisio 4

4ος λόγος - ηχεία

Σε αυτήν την κατηγορία η ποιότητα συναντά την προσιτή τιμή. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα απλό και τίμιο ηχείο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε διάφορες καταστάσεις. Μπορείς να αποκτήσεις όμως άφοβα κατά τη διάρκεια της Black Friday και πιο premium ηχεία, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις μια… περιουσία. Είναι η κλασική δύναμη για να παίζεις τις μουσικάρες σου σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου.

 

plaisio 5

 

5ος λόγος - φορητά ηχεία

Τα φορητά ηχεία έχουν καταστεί αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Και όχι άδικα, καθώς είναι σε θέση να μας συνοδέψουν σε κάθε μας βόλτα. Είτε πρόκειται για μια απλή πεζοπορία στο βουνό με την παρέα είτε για μια βουτιά το καλοκαίρι στην παραλία ή ακόμα και στην κουζίνα μας κατά τη διάρκεια επίδειξης των… μαγειρικών μας δεξιοτήτων, τα φορητά ηχεία είναι πλέον ο ιδανικός μουσικός σύντροφος. Φημίζονται για την ευκολία και ευχρηστία τους, την ευελιξία τους αλλά και τις αποδόσεις τους. Είναι τρομερό πως ορισμένα μοντέλα είναι αρκετά μικρά αλλά παράγουν ένα τόσο εκπληκτικό κρυστάλλινο ήχο που σε μαγεύει!

Καλές Black Friday αγορές!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved