Η Huawei σηματοδοτεί 10 χρόνια καινοτομίας στα wearables με το νέο Huawei Watch GT4 στη Βαρκελώνη

Kαι εμείς βρεθήκαμε εκεί για το λανσάρισμά του, ενώ ταυτόχρονα θαυμάσαμε και τα νέα FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και το υπερπολυτελές WATCH Ultimate Gold Edition.

Ο Mo Farah ανεβαίνει στη σκηνή του ιστορικού κτιρίου της Βαρκελώνης, La Llotja de Mar, ενός palazzo κοντά στην παραλία της Barceloneta. O κόσμος χειροκροτεί τον Bρετανό, χρυσό Ολυμπιονίκη, δρομέα μεγάλων αποστάσεων και ambassador της Huawei. «Εδώ και πολλά χρόνια είμαι περήφανος που χρησιμοποιώ τα wearables της Huawei για να παρακολουθώ τη δραστηριότητα και τις μετρήσεις μου, με ακρίβεια. Οι γνώσεις, που η προπονητική μου ομάδα και εγώ, μπορέσαμε να αντλήσουμε από τα ρολόγια αποδείχθηκαν ανεκτίμητες, καθώς αγωνιζόμουν στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα, που έχω κρεμάσει τα αθλητικά μου παπούτσια – επαγγελματικά τουλάχιστον – ανυπομονώ να απολαύσω τη ζωή λίγο περισσότερο, να βγω έξω, στην πόλη. Εκεί είναι που τα ρολόγια της Huawei λάμπουν πραγματικά. Φαίνονται τόσο υπέροχα όσο είναι!».

image008

 

Ο Μο δεν μένει στα λόγια, περνάει και στις πράξει δοκιμάζοντας το πρώτο χρυσό smartwatch, το Huawei Watch Ultimate Gold Edition. Ένα εξαιρετικά κατασκευασμένο και αριστοτεχνικά σχεδιασμένο «έξυπνο ρολόι» με χρυσό 18Κ  στη νανοκρυσταλλική κεραμική στεφάνη και υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά, το οποίο είναι κατασκευασμένο για τολμηρούς χρήστες που επιδιώκουν να χαράξουν τα δικά τους μονοπάτια προς την τελειότητα, όπως η επαναστατική ικανότητα αντοχής στο νερό σε επίπεδο κατάδυσης 100 μέτρων, η λειτουργία Expedition και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 εβδομάδων. Ένα πραγματικό dream object για κάθε κομψό και δραστήριο, σύγχρονο άντρα το οποίο έγινε πραγματικότητα από μία εταιρία που οραματίζεται το κοινό μέλλον της μόδας και της τεχνολογίας.

huawei 2

Εκτός, όμως, από τη χρυσή εκδοχή του νέου Huawei watch, στην Καταλανική πρωτεύουσα απολαύσαμε και άλλες «εκπλήξεις» που έκαναν σαφές γιατί το μότο της εταιρίας αυτήν τη στιγμή είναι #fashionforward. Tα Huawei FreeBuds Pro 3 σε τρία υπέροχα και στυλάτα χρώματα (λευκό, ανθρακί, mint) φέρνουν ισορροπημένη αισθητική σχεδιασμού με κορυφαία τεχνολογία ήχου, βελτιώνοντας την εμπειρία για τους απαιτητικούς χρήστες. Διαθέτουν λεία γυάλινη θήκη, κατασκευασμένη με  Nano Processed σχεδιασμό με βάση το  το γυαλί, μαζί με διπλό Ultra-hearing driver για καθαρότερα πρίμα και booming βάση, καθώς  και αναβαθμισμένο Triple Adaptive EQ για αυθεντική ποιότητα ήχου.

Huawei Launch Barcelona 1

Στο πιο δημοφιλές tech γεγονός της χρονιάς, σε ένα λανσάρισμα που συνδύαζε την red carpet αισθητική που θαυμάζει ένας άντρας με τις πιο σημαντικές αφίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, η Huawei μας έδειξε -πρώτα στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον κόσμο- και τα νέα της smartwatches, τα Huawei Watch GT4, την τελευταία γενιά της σειράς Watch GT που εισάγει αναβαθμισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, με ισχυρές λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης. Έτσι, έκανε ένα “Fashion Forward” βήμα από τα κλασικά σχέδια της σειράς GT, εισάγοντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία και διατηρώντας, παράλληλα, την σύγχρονη γεωμετρική αισθητική των προκατόχων της. Στρογγυλά καντράν, σοφιστικέ δερμάτινα λουράκια, ένα προηγμένο app health coach και φυσικά επιστημονικός προπονητής άσκησης και διάρκεια μπαταρίας έως και δύο εβδομάδες, τα νέα Huawei smartwatches είναι το πρώτο αξεσουάρ που ένας άντρας θα βάλει στην bucket list του το φετινό φθινόπωρο.

HUAWEI WATCH GT4 Series

Ένα statement piece που δεν το φοράς μόνο αν κάνει προπόνηση ολυμπιακών απαιτήσεων σαν τον Farah, αλλά με το three piece κοστούμι σου στο γραφείο, με το jean σου στη βόλτα, με τα αθλητικά και τη φόρμα σου στο καθημερινό σου jogging. To καλύτερο; Είναι συμβατό τόσο με Android όσο και με iPhone ώστε να μπορεί να «συνδεθεί» με το κινητό σου, ότι και αν είναι αυτό. O Oscar Wilde έλεγε πως το να μάθει ένας άντρας να δένει σωστά τη γραβάτα του είναι το πρώτο σπουδαίο βήμα που κάνει προς την ενήλικη ζωή. Πολύ σωστή ρήση για τον 19ο αιώνα που μεγαλούργησε ο ποιητής/μυθιστοριογράφος. Αν ζούσε, όμως σήμερα, θα παράφραζε το quote του βάζοντας όπου «γραβάτα», «smartwatch». Γιατί το να βρει ένας νεαρός το σωστό ρολόι για αυτόν είναι καθοριστικό για την καθημερινότητα και το στυλ του. Φεύγοντας από τη Βαρκελώνη αυτόν τον Σεπτέμβριο, ανακαλύψαμε ποια είναι αυτά τα «έξυπνα ρολόγια» και κάναμε το #fashionforward από ένα απλό hashtag, μότο ζωής και εμφάνισης.

huawei 1

Info: 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links: 

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved