Τα gadgets της Xiaomi που θα σε βάλουν σε «Back To School» διάθεση

Κάθε φθινόπωρο, η «Back To School» πραγματικότητα σημαίνει ανανέωση, νέους στόχους και φυσικά, αγορές που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου εντός ή εκτός σπιτιού. Ποιο είναι όμως, το πρώτο «βήμα» που πρέπει να ακολουθήσεις εάν θέλεις να μπεις γρήγορα σε φθινοπωρινό mood; Μα φυσικά, η δημιουργία μιας λίστας με τα must-have gadgets της σεζόν. Διότι από τη σχολή ή το γραφείο, μέχρι το afterwork drink ή τη last minute εκδρομή παρέα με φίλους, η τεχνολογική «προσθήκη» που θα επιλέξεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να είσαι aligned πάντα και παντού.

Αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλεις την ευελιξία και την ευκολία στην καθημερινότητά σου, επιλέγοντας το smartphone ή το tablet που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε συνθήκη. Για εσένα, που ανυπομονείς για ανανέωση, συνέχισε να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις τα high tech gadgets της Redmi Note 12 Series της Xiaomi, που θα ικανοποιήσουν την κάθε σου ανάγκη… στη στιγμή.

 

xia5

 

Οι «έξυπνες» επιλογές που χαρίζουν ευελιξία

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, διότι το Redmi Note 12, που είναι κομψό, ελαφρύ και άνετο στο κράτημα, είναι εδώ για να σου «λύσει τα χέρια», αφού χάρη στην εντυπωσιακή του οθόνη 6,67'' FHD+ AMOLED, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Σε αυτό φυσικά, συμβάλλουν και οι ενισχυμένες επιδόσεις που παρέχει ο επεξεργαστής Snapdragon 685 κατασκευής 6nm. Και για εσένα, που είσαι «on the road» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μάθε πως διαθέτει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5000mAh για μεγάλη αυτονομία και ταχεία φόρτιση 33W, ενώ η τριπλή κάμερα 50MP σου επιτρέπει να απαθανατίσεις με λεπτομέρεια τον κόσμο γύρω σου.

 

xia4

 

Μήπως, θέλεις ακόμη περισσότερα για την επιστροφή στην καθημερινότητά σου; Σου έχουμε ευχάριστα νέα, αφού το Redmi Note 12S, μπορεί να σε πάει ένα «βήμα» πιο μακριά: Διαθέτει σχεδιασμό επίπεδου πλαισίου και μινιμαλιστικό στυλ, ενσωματώνει AI σύστημα τριπλής κάμερας με την κύρια στα 108MP, ενώ μάλιστα μέσα από το Xiaomi ProCut 108MP μπορείς να συνθέσεις νέες ιστορίες από τις φωτογραφίες σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Τότε μάθε πως η οθόνη 6,43" FHD+ AMOLED DotDisplay προσφέρει υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz και φωτεινότητα 1000 nits, ενώ ο επεξεργαστής MediaTek Helio G96 χαρίζει αρκετή ισχύ για τη βέλτιστη εμπειρία gaming. Όσο για τη γρήγορη φόρτιση… είναι δεδομένη!

 

xia3

 

Ο τέλειος συνδυασμός για άνετες on screen εμπειρίες

Και για εσένα, που χρειάζεσαι ένα εύχρηστο καθημερινό «εργαλείο», έτσι ώστε να μπορείς να είσαι alert, είτε βρίσκεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου, είτε στο λεωφορείο είτε στο καφέ της γειτονιάς σου, αρκεί να εμπιστευτείς το Redmi Pad SE και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει.

Διότι, κακά τα ψέματα, ο εξαιρετικός συνδυασμός του σύγχρονου σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του, όχι μόνο θα σε γοητεύσουν από την πρώτη δοκιμή, αλλά πολύ γρήγορα θα σου γίνουν απαραίτητα. Μέσα από την οθόνη FHD+ 11", μάλιστα, με ανάλυση 1920 x 1200 pixel και το ρυθμό ανανέωσης 90Hz με AdaptiveSync για ομαλές μεταβάσεις θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις πιο καθηλωτικές on screen εμπειρίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε εικόνα, βίντεο ή κείμενο, θα απεικονίζεται με απόλυτη ευκρίνεια.

 

xia2

 

Οι λειτουργίες που θα σου χαρίσουν αξεπέραστες high tech στιγμές

Εάν είσαι tech addicted, τότε σίγουρα θέλεις να ανακαλύψεις όλα τα νέα τεχνολογικά trends της Xiaomi μέσα από την οθόνη του smartphone ή του tablet σου. Είτε θέλεις λοιπόν να κρατάς στα χέρια σου μία τεχνολογία που φέρνει το μέλλον στο παρόν με την υποστήριξη Dual 5G νέας γενιάς, κατεβάζοντας μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν για να την παρακολουθήσεις εκτός σύνδεσης ή παρακολουθώντας video υψηλής ανάλυσης χωρίς buffer, είτε δεν βλέπεις την ώρα να κρατήσεις στα χέρια σου ένα smartphone που θα βγάζει τις πιο σταθερές φωτογραφίες χωρίς θόλωμα για άψογη φωτογράφηση σε χαμηλό φωτισμό, δύο είναι οι επιλογές: Redmi Note 12 5G και Redmi Note 12 Pro 5G.

Εναλλακτικά, μπορείς να γνωρίσεις τη flagship τεχνολογία, που πλέον είναι ακόμα πιο προσιτή, χάρη στο Redmi Note 12 Pro+ 5G. Ένα smartphone που ξεχωρίζει για τον μινιμαλιστικό και κομψό σχεδιασμό του, διαθέτει κύρια κάμερα 200MP με OIS για σταθερές λήψεις σε όλες τις συνθήκες και διακρίνεται για τις ενισχυμένες επιδόσεις χάρη στον επεξεργαστή Mediatek Dimensity 1080 κατασκευής 6nm.

 

xia1

 

Ναι, καλά κατάλαβες, το φετινό φθινόπωρο αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον χάρη στη μοναδική τεχνολογία της Xiaomi και τα τεχνολογικά προηγμένα gadgets Redmi Note 12 Series, που «υπόσχονται» να αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Διότι, η τεχνολογία αποτελεί βασικό «κομμάτι» της back to reality routine σου, γι' αυτό και είναι σημαντικό να επενδύσεις σε όλα όσα μπορούν να την κάνουν όσο πιο λειτουργική και ευχάριστη γίνεται. Είσαι έτοιμος; Γνώρισε όλες τις Xiaomi «Back To School» τιμές σε ένα Xiaomi Store, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved