Battle of S: Η εμπειρία που μας έδειξε πόσο πολύ έχει εξελιχθεί το mobile gaming

Είτε «το έχεις» με το gaming, είτε όχι, γνωρίζεις ότι το mobile είναι πλέον ο «κανόνας». Ναι, τα πιο επικά battles δίνονται πλέον πίσω από τις οθόνες των smartphone και σε κάποιες περιπτώσεις, με τις κατάλληλες τεχνολογίες στα χέρια σου, μπορείς να αναδειχθείς νικητής σε απαιτητικές mobile gaming battles, ακόμη και αν είσαι αρχάριος.

Βλέπεις, μέσα σε μερικά χρόνια άλλαξαν πολλά. Η τεχνολογία έγινε πιο έξυπνη, τα κινητά εξελίχθηκαν και φυσικά, αυξήθηκαν και οι επιλογές που έχουμε σε games και στο mobile. Όλα αυτά τα διαπιστώσαμε, λοιπόν, όταν πήραμε στα χέρια μας το Galaxy S23 Ultra και ξεκινήσαμε τις αναμετρήσεις σε μία μάχη με πολλή ένταση, αγωνία, ταχύτητα, αλλά μόνο έναν νικητή. Ο λόγος για την Battle of S!

Αναμετρήσεις με αντιπάλους που δεν «παίζονται»

Το Wreckfest® ήταν το καλύτερο παιχνίδι για να δούμε τεστάρουμε το smartohone και να δούμε πόσο έχει εξελιχθεί, τελικά, το mobile gaming, αλλά και ποια είναι τα features που μπορούν να κάνουν ακόμη και έναν newbie να περνάει με άνεση τη μία πίστα μετά την άλλη.

 

samsung22

 

Η πρώτη αναμέτρηση της Battle of S ξεκίνησε με τον specTechcular της παρέας να τα βάζει με την Silky & Τough Mom του Queen.gr. Δεύτερη αναμέτρηση και όλοι αναρωτιόντουσαν αν μία YogiDragon μπορεί να νικήσει τον Duke of Success. Όσο για τους δύο mobile gamers που έφτασαν στον τελικό, τα έδωσαν όλα και πάτησαν δυνατά το γκάζι στις πίστες του Wreckfest®! 

 

samsung33

 

Μέσα από τρεις αναμετρήσεις, λοιπόν, ο νικητής κέρδισε επάξια τον τίτλο του mobile gamer της εταιρείας. Και μπορεί τα gaming background των players να διέφεραν σημαντικά όμως, όλοι όσοι γίναμε μέρος της Battle of S, καταλήξαμε σε ένα κοινό συμπέρασμα: Ότι με το Samsung Galaxy S23 Ultra το mobile gaming έχει πάει σε άλλο επίπεδο!

 

samsung44

 

Τρεις «μάχες», ένα smartphone, ένας μεγάλος νικητής 

Το ποιος αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη», μένει να το δεις πατώντας play στο βίντεο που ακολουθεί. Αν μπορούμε όμως, να σου δώσουμε μία γεύση από τις τεχνολογίες και τα mobile features που πηγαίνουν το gaming σε άλλο επίπεδο, είναι όσα δοκιμάσαμε απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή mobile gaming εμπειρία με το Galaxy S23 Ultra!

Ναι, είναι η υψηλής ανάλυσης οθόνη Dynamic AMOLED με 120 Hz ρυθμό ανανέωσης για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι. Είναι όμως και ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen2, δηλαδή ο καλύτερος επεξεργαστής σε Samsung Galaxy και φυσικά, είναι και η μπαταρία 5.000mAh για παιχνίδι και streaming ασταμάτητα, χωρίς ανησυχία!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αγαπάς το gaming ή αν απλώς θέλεις να βάλεις περισσότερο σασπένς στα απογεύματα και τα βράδια μετά το γραφείο, πες «ναι» στο mobile gaming με το Galaxy S23 Ultra -και θα μας θυμηθείς.

 

 

{Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.}



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved