Το gadget που δεν πρέπει να λείπει από τις πιο summering στιγμές σου το φετινό καλοκαίρι

Κι όμως, το καλοκαίρι είναι εκείνη εποχή του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας το «me time» πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας.

Βλέπεις, είτε ακόμη δεν έχεις φύγει από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, είτε είσαι ήδη σε κάποιο εξωτικό, παραθαλάσσιο μέρος και απολαμβάνεις την ηρεμία σου, ένα είναι το σίγουρο: Αναζητάς καθημερινά αφορμές, έτσι ώστε να γεμίζεις τον χρόνο σου με όμορφες στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις.

Από μία μονοήμερη κυριακάτικη εξόρμηση για hiking στο βουνό παρέα με φίλους, μέχρι ένα brunch με τις κολλητές σου στο μπαλκόνι του σπιτιού σου ή ένα pool party στο εξοχικό του φίλου σου, οι καλοκαιρινές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Φυσικά, εκτός από νέες εμπειρίες παρέα με φίλους, από το «άλμπουμ» των πιο summering αναμνήσεών σου, δεν γίνεται να λείπει η αγαπημένη σου μουσική υπόκρουση, που είναι πάντα εκεί για να δίνει σε κάθε σου στιγμή το πιο καλοκαιρινό mood.

Εάν δεν βλέπεις λοιπόν την ώρα, να απολαύσεις στο έπακρον το φετινό καλοκαίρι, σου έχουμε ευχάριστα νέα: Η Sonos προσφέρει δύο μοναδικά ηχεία, για να διαλέξεις το κατάλληλο για εσένα. Sonos Roam SL ή Sonos Move; Όποιο κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι πως θα έχεις παντού μαζί σου ένα premium φορητό ηχείο, που θα σου προσφέρει τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές όπου κι αν βρεθείς.

sonos2.png

Πώς θα κάνεις level up σε κάθε καλοκαιρινή στιγμή σου;

Αλήθεια, πώς θα σου φαινόταν το φετινό καλοκαίρι, να κάνεις μέρος της ζωής σου ένα ασύρματο ηχείο που χαρίζει απολαυστικές μουσικές διαδρομές παντού και πάντα, χάρη στο μικρό του μέγεθος; Ναι, πρόκειται για ένα ελαφρύ, συμπαγές και μικρών διαστάσεων φορητό ηχείο που μπορείς να έχεις διαρκώς μαζί σου ή να κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα στο σπίτι σου, τοποθετώντας το σε οριζόντια ή σε κάθετη θέση. Ο λόγος για το Sonos Roam SL, που είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες, μιας και αντέχει στις… ατσούμπαλες πτώσεις, τις βουτιές έως και ένα μέτρο για 30 λεπτά και φυσικά τη σκόνη, ώστε να μην έχεις καμία ανησυχία για την καλή λειτουργία του.

Έτσι, όχι μόνο θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική δυνατά και καθαρά, τον ραδιοφωνικό σταθμό που σου ταιριάζει ή τα audiobooks που έχεις ήδη στη bucket list σου, αλλά συγχρόνως θα έχεις και πλήρη ευελιξία. Αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό; Μάθε λοιπόν πως στα «συν» του Sonos Roam SL είναι η ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth με τις συμβατές συσκευές σου, όπως Smartphone, Tablet και Laptop, αλλά και Apple AirPlay 2. Εκτός των άλλων, θα έχεις και τη δυνατότητα να συνδέσεις ασύρματα το ηχείο σου, με ένα δεύτερο Roam SL ή το Sonos Roam μέσω Wi-Fi και να απολαύσεις στερεοφωνικό ήχο που θα σε αφήσει… speechless! Μάλιστα, μέσω των κουμπιών του θα έχεις άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες του για απόλυτη ευχρηστία, είτε απολαμβάνεις το αγαπημένο σου spritz στο μπαλκόνι του σπιτιού σου είτε χαλαρώνεις στην παραλία πίνοντας μία παγωμένη μπύρα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved