TCL TAB 11: Γνωρίστε την κινηματογραφική εμπειρία με οθόνη 2K NXTVISION

Η TCL, παρουσιάζει το TCL TAB 11, το πιο πρόσφατο tablet που προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία στην οθόνη 2K 11 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 5:3 με πιο ευκρινείς λεπτομέρειες, πλουσιότερα χρώματα. Με τεράστια μπαταρία 8000mAh, το TAB 11 προσφέρει έως και 10 ώρες online streaming και είναι εξοπλισμένο με wide-angle μπροστινή κάμερα 8MP για ζωντανές βιντεοκλήσεις HD. Το tablet διαθέτει κομψό φινίρισμα αλουμινίου, λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό και τετραπλά ηχεία με σύστημα ψηφιακού θεάτρου για μια καθηλωτική εμπειρία ήχου.

  • Καλύτερη οπτική εμπειρία με τη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης/σώματος και NXTVISION Ένα από τα πιο οικονομικά tablet της αγοράς
  • Αυξημένες δυνατότητες μπαταρίας Android 13
  • Ελαφρύ & εξαιρετικά λεπτό σώμα Πολλαπλές λειτουργίες ανάγνωσης

«Με τη δέσμευση της TCL στην καινοτομία και με την τεχνογνωσία μας στην τεχνολογία οθονών, το TCL TAB 11 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμπειρία του tablet, προσφέροντας τόσο παραγωγικότητα όσο και ψυχαγωγία», δήλωσε ο David Derrida, Product Director Europe της TCL Communication. «Η οθόνη 2K NXTVISION, η σταθερή απόδοση και η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθιστούν το TAB 11 έναν ευέλικτο και αξιόπιστο σύντροφο για χρήστες όλων των ηλικιών. Τα χαρακτηριστικά φροντίδας ματιών του εξασφαλίζουν άνετο και ασφαλή χρόνο οθόνης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στην αγορά ένα τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά και οικονομικό tablet».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ NXTVΙSION & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΤΙΩΝ

Το TCL TAB 11 διαθέτει εκτεταμένη οθόνη 2K 11 ιντσών με ανάλυση 2000 x 1200 pixel και αναλογία οθόνης-προς-σώμα 85%. Χάρη στην τεχνολογία οπτικής βελτίωσης NXTVISION της TCL, το tablet προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με πιο έντονα χρώματα και υψηλή ευκρίνεια. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες φροντίδας ματιών, όπως μείωση μπλε φωτός, λειτουργία οθόνης ηλιακού φωτός και πιο σκοτεινή λειτουργία οθόνης για μια άνετη εμπειρία προβολής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved