H νέα Samsung οθόνη 83 ιντσών OLED 4K είναι ένα σύγχρονο οπτικό θαύμα

Το πιο δυνατό χαρτί υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα οθόνης τόσο για ταινίες και σειρές, όσο και για το gaming.

H νέα S90C OLED 4K δια χειρός Samsung, είναι ίσως η μεγαλύτερη 83 ιντσών που έχουμε δει από την εταιρεία. Υπόσχεται δυναμικό contrast σε συνδυασμό με ζωντανά χρώματα, αλλά και pure απόχρωση του μαύρου όπου αυτή κρίνεται απαραίτητη. Όλα αυτά χάρη στον επεξεργαστή που έχει στα χέρια της η Samsung, τον Neural Quantum. Τι κάνει ακριβώς;

Χρησιμοποιεί 8,3 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels για να προσφέρει περιεχόμενο με εντυπωσιακή λεπτομέρεια με το πιο βαθύ μαύρο και πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις ρεαλιστικών χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων παλετών χρωμάτων που επικυρώθηκαν από την Pantone, τους κορυφαίους ειδικούς χρωμάτων στον κλάδο. Οπότε το λες και upgrade σε σχέση με τον εξοπλισμό που έχεις τώρα στην smart TV σου.

Ο επεξεργαστής Neural Quantum αναβαθμίζει επίσης το περιεχόμενο σε ευκρινή ανάλυση 4K ανεξάρτητα από την αρχική του πηγή, με αποτέλεσμα να έχεις κάθε φορά το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η τηλεόραση OLED S90C 4K 83 ιντσών διαθέτει κομψή σχεδίαση LaserSlim, που είναι πρακτικά χωρίς πλαίσιο και περιλαμβάνει μια βελτιωμένη βάση – εκτός και αν την θέλεις στον τοίχο σου.

 

 

 

Όσον αφορά τον ήχο, η νέα τηλεόραση διαθέτει Dolby AtmosTM και Object Tracking Sound Lite, καθώς και έναν ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό για να σε βοηθήσει να βρεις νέα σώου, να αυξήσεις ή να μειώσεις την ένταση του ήχου και να αποκτήσεις τον έλεγχο των κοντινών συσκευών στο σπίτι σου.

Για τους gamers υπάρχει το Samsung Gaming Hub, που φέρνει σε ένα μέρος τα παιχνίδια της κονσόλας ή εκείνα που στριμάρεις έτσι ώστε να υπάρχει οργάνωση. Περιλαμβάνει HDMI 2.1 μαζί με εξαιρετικές βελτιώσεις κίνησης για καθαρά γραφικά 4K σε ταχύτητες έως και 120 Hz για οποιοδήποτε περιεχόμενο. Το Game Motion Plus εξαλείφει ουσιαστικά την καθυστέρηση και το θάμπωμα κίνησης έως και 144 Hz για συμβατό περιεχόμενο συνδεδεμένο με υπολογιστή.

Η τηλεόραση συνοδεύεται επίσης από ένα οικολογικό τηλεχειριστήριο Samsung SolarCell που φορτίζει μέσω τεχνητού ή φυσικού φωτός, καθώς και κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων. Και ναι, δεν απαιτούνται μπαταρίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved