Η Battle of S ξεκινά! Είστε έτοιμοι να τη ζήσετε;

Σου αρέσει το gaming και δεν λες «όχι» σε μία online αναμέτρηση με τον κολλητό; Αν απλώς διαβάζοντας αυτές τις λέξεις, μπήκες σε gaming mood, τότε μείνε συντονισμένος. Διότι σύντομα θα μας δεις να τεστάρουμε τα gaming skills μας στην Battle of S, μία mobile gaming «μάχη» με premium χαρακτήρα!

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το smartphone εκείνο με το οποίο θα απολαύσουμε premium gaming αναμετρήσεις με διασκεδαστικό, άνετο και high tech τρόπο, δεν είναι άλλο από το Samsung Galaxy S23 Ultra!

Βλέπεις, για το Galaxy S23 Ultra έχουμε διαβάσει πολλά. Το στοιχείο-«κλειδί» που κέντρισε την προσοχή μας όμως, είναι η απόδοση gaming επόμενου επιπέδου, την οποία φέρνει στα χέρια μας. Αυτήν ακριβώς την απόδοση αποφασίσαμε να τεστάρουμε από… «πρώτο χέρι». Για αυτό και θα αναμετρηθούμε στη Battle of S!

Ένας tech expert, ένας multitasker που είναι πάντα on the go, μία tough mom και μία yogi lover που είναι πάντα… ζεν, παίρνουν στα χέρια τους το Galaxy S23 Ultra, για να αναμετρηθούν στο αγωνιστικό mobile game Wreckfest! Άραγε, ποιος θα κερδίσει; Τελικά, μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον tech expert και να βγει νικητής/νικήτρια;

Τι σημαίνει να ζεις μία premium mobile gaming εμπειρία

Ας περάσουμε όμως, στα καίρια ερωτήματα-, δηλαδή στο πόσο «δυνατό» είναι το Galaxy S23 Ultra στο mobile gaming και φυσικά, ποια είναι τα features που θα μετατρέψουν ένα mobile battle σε μία premium gaming εμπειρία και τα οποία θα τεστάρουμε σύντομα! 

Το Galaxy S23 Ultra, λοιπόν, αποτελεί μία επική επιλογή smartphone για τους απανταχού gamers, με πολλούς να μιλούν για μία «έξυπνη» συσκευή που φέρνει το αύριο του mobile gaming στο σήμερα. Γιατί; Μία ματιά στις τεχνολογίες και τα χαρακτηριστικά του, αρκούν για να πάρεις μία «γεύση».

#1 Ο ισχυρός επεξεργαστής: Αν δεν το γνώριζες, να σε ενημερώσουμε ότι το Galaxy S23 Ultra φέρει τον νέο, ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen2 της Qualcomm, γεγονός που σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις απρόσκοπτα και χωρίς παύσεις mobile gaming ανώτατου επιπέδου. Όλα αυτά ενώ ο θάλαμος διάχυσης αέρα του συγκεκριμένου smartphone  - διατηρεί το πολύωρο gaming σε εξέλιξη, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

#2 Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας: Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην μπαταρία του Galaxy S23 Ultra, την οποία ανυπομονούμε να τεστάρουμε. Βλέπεις, αυτό το smartphone τροφοδοτείται από μία μπαταρία 5000 mAh.

 

sumsung2 

 

#3 Ray tracing σε πραγματικό χρόνο: Για εκείνους που γνωρίζουν από gaming, το να μας προσφέρει ένα smartphone τη δυνατότητα για ray tracing σε πραγματικό χρόνο, είναι τάση -και είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση. Και αυτό ακριβώς κάνει το Galaxy S23 Ultra, επιτρέποντάς σου να βλέπεις πιο ρεαλιστικές αποδόσεις σκηνών, όταν παίζεις! 

#4 Οθόνη για άνετες και «ζωντανές» εμπειρίες: Ένα ακόμη σημείο-«κλειδί» που μπορεί να πάει το mobile gaming σε άλλο επίπεδο, είναι -φυσικά- η οθόνη ενός smartphone. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ανυπομονούμε να αναμετρηθούμε με το Galaxy S23 Ultra. Διότι διαθέτει μία εκτεταμένη οθόνη 6,8 ιντσών, η οποία μάλιστα φέρει την τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X. Και αν την έχεις ακουστά, γνωρίζεις ότι προσφέρει καθαρές, πολύχρωμες λεπτομέρειες στην οθόνη, είτε με χαμηλή, είτε με πλήρη φωτεινότητα. Στα plus του smartphone, σε ό,τι έχει να κάνει με την οθόνη, θα συμπεριλάβουμε την τεχνολογία 120 Hz, που βελτιώνει έξυπνα τον ρυθμό ανανέωσης, αλλά και το γεγονός πως το  Galaxy S23 Ultra σου επιτρέπει να κάνεις προσαρμογές σε χρωματικούς τόνους και επίπεδα αντίθεσης, όταν παίζεις, για να μην καταπονείς τα μάτια σου τη νύχτα. 

#5 Η αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα: Η αλήθεια είναι πως όταν παίζεις, θέλεις να μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις το game σου, όσο πιο άνετος γίνεται. Και για να συμβεί αυτό, χρειάζονται κάποιες φορές και τα κατάλληλα gadget. Τι λες να φορέσεις τα νέα σου Galaxy Buds2 Pro και να αναμετρηθείς με τον κολλητό σου. 

#6 Τα extras που κάνουν τη διαφορά: Φυσικά, το Galaxy S23 Ultra, είναι ένα smartphone που θα εκτιμήσεις, ακόμη και όταν δεν θα παίζεις. Διότι -μεταξύ άλλων- με αυτό θα βγάλεις βίντεο και φωτογραφίες που ξεχωρίζουν, χάρη στις κάμερες και τις τεχνολογίες που διαθέτει. Εμείς θα αναφέρουμε απλώς ότι έχει βελτιωμένες δυνατότητες Nightography για εξαιρετικές λήψεις και τη νύχτα και ότι είναι το πρώτο Galaxy smartphone που «εξοπλίζεται» με τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP, για να απαθανατίζεις ό,τι θέλεις με εκπληκτικήακρίβεια.

 

sumsung3

 

Άραγε, η premium απόδοση του Galaxy S23 Ultra θα είναι αρκετή για να αναδείξει ακόμη και τον newbie gamer της παρέας σε νικητή; Σε αυτό το mobile gaming τουρνουά όλα «παίζουν»! Ώρα να τεστάρουμε τα skills μας και τα features του Galaxy S23 Ultra, λοιπόν, σε ένα τουρνουά που είτε ανήκεις στους Gen Zers, είτε στους Millennials και τους Gen Xers, σίγουρα θα εκτιμήσεις. Stay tuned και θα τα δεις όλα!

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved