YouTube: Θα αποκτήσει και online παιχνίδια;

Το ΥοuTube θα προσφέρει και οnline παιχνίδια;

Πολύ πιθανόν με όσα διαβάζουμε. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα βίντεο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο για το πώς θα μπορέσει να φιλοξενήσει online παιχνίδια. Η είδηση έχει γίνει γνωστή τις τελευταίες ημέρες από e-mail που στάλθηκε σε εργαζόμενους από τη μητρική εταιρεία της Google.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η εταιρεία ζήτησε από τους υπαλλήλους της να ξεκινήσουν να δοκιμάζουν το νέο προϊόν του YouTube που ονομάζεται Playables και που παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε παιχνίδια προσαρμοσμένα τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Γιατί τα podcasts δεν είναι μια μόδα που θα περάσει γρήγορα

Μεταξύ άλλων τα παιχνίδια προς δοκιμή περιλαμβάνουν το Stack Bounce, arcade game,  όπου οι παίκτες προσπαθούν να σπάσουν στρώματα τούβλων με μια μπάλα που αναπηδά. Οι χρήστες θα μπορούν να το παίζουν είτε μέσω YouTube είτε browser είτε στην εφαρμογή. Παράλληλα, θα είναι συμβατό με Android της Google αλλά και iOS της Apple.

Το YouTube με αυτή την νέα ένταξη των online παιχνιδιών αναμένει ότι θα ενισχυθεί ο τομέας αυτός καθώς αναζητούνται νέοι τομείς ανάπτυξης. Το Playables θα δίνει στο YouTube μία επιπλέον πηγή εσόδων μέσω μιας περιόδου μείωσης των εσόδων διαφήμισης. Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά της για το προϊόν δεν ήταν διαθέσιμες.

Γιατί πρέπει να διαγράφεις συχνά τα cookies από το κινητό σου



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved