Tι είναι το Supremium που λανσάρει το Spotify

Τι προσφέρει η  νέα συνδρομή

Η νέα επιλογή συνδρομής του Spotify, ονομάζεται «Supremium» και προσφέρει την υπηρεσία HiFi - έναν ήχο υψηλής ποιότητας - σε συνδρομητές που μπορούν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα. Αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στη χρονιά.

Άλλες πλατφόρμες, τόσο η Apple Music όσο και η Amazon Music διαθέτουν ήδη δωρεάν HiFi ως μέρος των κλασικών προγραμμάτων τους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Bloomberg, το Spotify σκέφτεται να ενσωματώσει την πρόσβαση σε ακουστικά βιβλία στην τρέχουσα κατηγορία Premium στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο και ενδεχομένως νωρίτερα σε άλλες αγορές.

Μήπως το Spotify έχει βάλει πλώρη να σκοτώσει και το ραδιόφωνο;

Ήδη προσφέρει ηχητικά βιβλία, αλλά προς το παρόν πωλούνται μεμονωμένα. Όσον αφορά την τιμή μιας μεμονωμένης συνδρομής στην τρέχουσα premium βαθμίδα του Spotify έχει παραμείνει στα 9,99 δολάρια στις ΗΠΑ. Αντίθετα, σε Apple και Amazon οι συνδρομές τους ξεκινάνε από 10,99 δολάρια.

Σχολιάζοντας τα νέα σχέδια, ο Gustav Söderström ( Spotify's Chief Research & Development Officer, ειδικεύεται στο κομμάτι της έρευνας και της ανάπτυξης) δήλωσε στο The Verge ότι η βιομηχανία έχει αλλάξει για πολλούς λόγους. «Θα το κάνουμε», είπε ο Söderström. «Αλλά θα το κάνουμε με τρόπο που να έχει νόημα για εμάς και τους ακροατές μας. Η βιομηχανία άλλαξε και έπρεπε να προσαρμοστούμε». Και ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα δυνατότητα Spotify, η υπηρεσία  Supremium αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα σε χώρες εκτός ΗΠΑ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved