Μπορείς να δεις την πόλη μας… «αλλιώς»; Αυτές οι 9 φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν να το κάνεις

Λίγοι θα διαφωνήσουν πως το κέντρο της Αθήνας είναι το πιο όμορφο σημείο της πόλης. Η Ακρόπολη, η Πλάκα με τα γραφικά στενά της, το… ανερχόμενο Παγκράτι, ο Εθνικός Κήπος είναι τοπόσημα που ορίζουν τον χαρακτήρα της και προσελκύουν τα πλήθη των τουριστών που την κατακλύζουν. 

Το πιθανότερο είναι, βέβαια, εάν εργάζεσαι στο κέντρο της πόλης ή κατοικείς εκεί κοντά, να νιώθεις ότι «δεν ενθουσιάζεσαι» πια από την κλασική -όσο και ο ίδιος- αποτύπωση του Παρθενώνα ή της γραφικότητας της Πλάκας με τα παλιά της κτήρια και τα τσολιαδάκια στα μαγαζιά της Αδριανού. Εδώ είναι που έρχεται, όμως, η πρόκληση: Μπορείς να δεις την πόλη σου «αλλιώς»; Μπορείς να τη γνωρίσεις από την αρχή, καταγράφοντας με το smartphone σου τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπά της; 

#OPPOCaptureYourTown: Φωτογραφίζοντας με το OPPO A98 5G

 

ethnikos
Εθνικός Κήπος – Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Κι όμως, αυτή η φωτογραφία που βλέπεις εδώ, δεν είναι τραβηγμένη στη Venice Beach ή σε κάποια εξωτική ακτή στον Ινδικό Ωκεανό. Είναι ένα «απλό κλικ» στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας κι αν δεν έχεις αναγνωρίσει ακόμη για τι ακριβώς μιλάμε, σε πληροφορώ πως είναι η είσοδος του Εθνικού Κήπου, δίπλα ακριβώς από τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος – «πιο» κέντρο, δεν γίνεται! 

Το «μυστικό» για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πως έχει τραβηχτεί με το OPPO A98 5G, που διαθέτει 32 MP front camera, 64 MP AI main camera, 2 MP depth camera  και 2 MP microlens (40x) για ασύλληπτη ευκρίνεια εικόνας που σε προκαλεί να γίνεις ένας σύγχρονος εξερευνητής και να «δεις» τα πάντα με άλλη οπτική, ξανά από την αρχή, φωτογραφίζοντάς τα. Όπως βλέπεις, η ευκρίνεια της εικόνας είναι απίστευτη: Σχεδόν μπορείς να διακρίνεις κάθε φύλλο στους πανύψηλους φοίνικες, νιώθεις πως πραγματικά «μεταφέρεσαι» στο κάδρο και γίνεσαι μέρος του. Δεν είναι, πράγματι, μια άλλη όψη της πόλης, που σε κάνει να την αγαπήσεις ξανά από την αρχή; 

Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με το OPPO A98 5G και αποτυπώνουν κεντρικότατα σημεία της Αθήνας – απλώς μέσα από μια νέα ματιά. 

Ας ξεκινήσουμε από του Φιλοπάππου. Θυμάσαι ότι αν βρεθείς σε αυτόν τον λόφο στο κέντρο, δεν είναι η Ακρόπολη η μοναδική σου θέα; 

 

Untitled14
Λόφος Φιλοπάππου, η Στοά Αττάλου και στο βάθος ο Λυκαβηττός – Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Από την άλλη, ολόκληρη… Ακρόπολη, σίγουρα δεν μπορείς να την αγνοήσεις – μπορείς όμως να την αντικρύσεις από μια άλλη οπτική: 

 

akropolis
Λόφος Φιλοπάππου, η Ακρόπολη μέσα από τα πεύκα – Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Ακόμα και αν περνάς από το Σύνταγμα καθημερινά, δύσκολα μπαίνεις στο Ζάππειο. Αν το έκανες όμως και είχες το νέο OPPO A98 5G μαζί σου μπορεί και να ήσουν τόσο τυχερός ώστε να αποτύπωνες εσύ το παρακάτω στιγμιότυπο και να είχες την ευκαιρία να παραδεχθείς: «Μα τι ωραία που είναι η Αθήνα, τελικά!».

 

Untitled5

Ζάππειο – Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Τώρα, αν σου μιλήσω για το Παγκράτι, τι θα σκεφτείς; Πιθανότατα… το γνωστό σε όλους πρόβλημα με το πάρκινγκ, ίσως και τα πολύ ενδιαφέροντα μαγαζιά που συναντάς στα στενά δρομάκια του. Θα σκεφτόσουν, όμως, ότι τα παρακάτω στιγμιότυπα αποτυπώνουν την αστική αρχιτεκτονική της περιοχής;

 

Untitled6
Παγκράτι, Μουσείο Γουλανδρή - Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Untitled8
Παγκράτι, Καλλιμάρμαρο - Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Είσαι, τώρα, έτοιμος να πιστέψεις πως το κέντρο της Αθήνας έχει πολλές ακόμα ομορφιές που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και φυσικά να τις φωτογραφίσεις; 

Πρέπει να γνωρίζεις, επίσης, πως με το νέο OPPO A98 5G δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την μπαταρία, γιατί θα σε καλύψει πλήρως. Με μπαταρία flagship επιπέδου στα  5000 mAh, 67 W Supervooc και Battery Health Engine για μέγιστη εξοικονόμηση και ανθεκτικότητα, το μόνο που ίσως εξαντληθεί είναι τα… πόδια σου από το πολύ περπάτημα! Ακόμα ένα σούπερ στοιχείο του συγκεκριμένου smartphone είναι η 5G συνδεσιμότητα που διαθέτει, ώστε να κάνεις upload τις φωτογραφίες σου asap, όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Μεγάλος διαγωνισμός #CaptureYourTown της OPPO στα Social Media

Αν χρειάζεσαι ακόμα ένα κίνητρο για να χαράξεις τη δική σου φωτογραφική πορεία στο κέντρο της πόλης, μάθε πως εκτός από το να εξασκήσεις τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την παρατηρητικότητά σου, όπως δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά, το νέο OPPO A98 5G, είναι έτοιμο να σου κάνει και δώρα!

 

Untitled11
Πνύκα - Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

 

Τι χρειάζεται να κάνεις; Να μπεις στους λογαριασμούς σου, να ανεβάσεις την αγαπημένη σου photo από την πόλη, το χωριό σου ή ένα αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα, να κάνεις tag την OPPO Greece, να βάλεις το #OPPOCaptureYourTown και τα υπόλοιπα σωστά hashtags που θα βρεις στο Instagram post της OPPO που θα δεις εδώ και αυτομάτως, μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις τρεις κατηγορίες δώρων: 

1. Συσκευή OPPO A98 5G & Ακουστικά Enco X2

2. Συσκευή OPPO A98 5G

3. Ακουστικά OPPO Enco Air3

 

Untitled12
Οι κίονες στο Ζάππειο - Φωτογραφία από το OPPO A98 5G

Η ώρα να δεις την Αθήνα «αλλιώς» είναι τώρα: Εξοπλίσου με το νέο OPPO A98 5G, βάλε μπρος στη φαντασία σου και γίνε μέρος του #OPPOCaptureYourTown: Είναι ενδιαφέρον, είναι πρωτότυπο, είναι πραγματική πρόκληση και δεν έχεις παρά να την αποδεχτείς!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved