Οι «σύμμαχοι» που θα σε βοηθήσουν να πεις «αντίο» στις εποχικές αλλεργίες

Όσοι από εμάς πάσχουν από κάποια μορφή αλλεργίας, πλέον μπορούν να περιορίσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα σε σημαντικό βαθμό, ξεκινώντας από τον καθαρισμό του σπιτιού τους και βάζοντας δύο ισχυρούς «σύμμαχους» στην everyday routine τους

Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με ένα σύντομο «κουίζ»! Ποια είναι η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της άνοιξης: Ανθισμένα λουλούδια, προεόρτια καλοκαιριού ή εποχικές αλλεργίες; Αν δίνεις την τρίτη απάντηση τότε συνέχισε να διαβάζεις, μιας και δεν είσαι ο μόνος που η έλευση της άνοιξης σε φέρνει αντιμέτωπο με την έξαρση των αλλεργιών σου.

Διότι, ακόμη κι αν δεν το γνώριζες μέχρι σήμερα, σε παγκόσμιο επίπεδο, το 29% των ανθρώπων ανησυχεί για τη σκόνη και τη γύρη που εισέρχεται στο σπίτι του, καθώς πυροδοτεί τις αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν. Ωστόσο, ακόμη και όσοι από εμάς πάσχουν από κάποια μορφή αλλεργίας, πλέον μπορούν να περιορίσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα σε σημαντικό βαθμό, ξεκινώντας από τον καθαρισμό του σπιτιού τους και βάζοντας δύο ισχυρούς «σύμμαχους» στην everyday routine τους.

Διάβασε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved