Το νέο iOS 17 θα προειδοποιεί για τις dick pics

Γιατί ορισμένοι επιμένουν να στέλνουν τον παπαφίγκο τους χωρίς προειδοποίηση 

Δεν ξέρω αν έχεις λάβει ποτέ γυμνές φωτογραφίες χωρίς να το θέλεις, ωστόσο επειδή σε πολλούς, μάλλον σε πολλές, έχει συμβεί, η Apple παίρνει τα μέτρα της. Εξάλλου, γιατί να χάσεις τον χρόνο σου βλέποντας αδιάφορα πράγματα; Κάπως έτσι, το νέο της μοντέλο είναι σε απόλυτη σύμπνοια με την εποχή -που οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει ό,τι φωτογραφία θέλει- διαθέτοντας «ασπίδα προστασίας» για να μην πονέσουν τα μάτια σου.

Ειδικότερα, το νέο iOS 17 της Apple θα σε προειδοποιεί, εάν κάποιος προσπαθήσει να σου στείλει γυμνή φωτογραφία, προσφέροντάς σου προστασία από κακόβουλες ενέργειες. Για αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό, η Apple μπορεί να υπερηφανεύεται ,καθώς θα δώσει στα τηλέφωνα των χρηστών τη δυνατότητα προειδοποίησης για την όποια άσεμνη φωτογραφία λάβουν. Εσύ θα επιλέγεις αν θα τη δέχεσαι ή όχι. Εάν πρόκειται για ανεπιθύμητη ενέργεια μπορείς απλώς να διαγράψεις το μήνυμα την ίδια στιγμή και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Πάει όντως το Apple Watch για μόνιμη απαγόρευση στις ΗΠΑ;

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του τεχνολογικού κολοσσού: «Αυτές οι νέες προσπάθειες είναι αποτελέσματα της βαθιάς πεποίθησης της Apple ότι η ιδιωτικότητα είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ότι το καλό απόρρητο βασίζεται σε μια βάση ισχυρής ασφάλειας. Η προειδοποίηση για ευαίσθητο περιεχόμενο θα βοηθά τους ενήλικες χρήστες να αποφεύγουν να βλέπουν ανεπιθύμητες γυμνές εικόνες και βίντεο όταν  λαμβάνουν μηνύματα μέσω AirDrop, μέσω FaceTime ή μέσω Phone app. Το περιεχόμενο θα επισημαίνεται με αναδυόμενο μήνυμα που θα ρωτά τους χρήστες εάν θέλουν να το δουν ούτως ή άλλως, μαζί με κάποιες διαβεβαιώσεις και χρήσιμες οδηγίες για την ασφάλεια».

Η δυνατότητα είναι προαιρετική και μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον χρήστη στις ρυθμίσεις Απορρήτου και Ασφάλειας. Όπως φαίνεται, το iOS 17 θα είναι πιο προσωπικό και διαισθητικό, εξετάζοντας σε βάθος τα καθημερινά μας προβλήματα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved