Βρήκαμε το επόμενο wireless ηχείο για τις διακοπές σου

Και όχι, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία γι’ αυτό.

Kαλοκαίρι και μουσική είναι μαγική συνταγή επιτυχίας. Και κάποιοι από εμάς εκεί έξω, τα αγαπάνε τα beats τους λίγο περισσότερο από κάποιους άλλους. Μπορεί το κινητό να είναι ικανοποιητικό, αλλά τίποτα δεν είναι σαν ένα φορητό ηχείο με καθαρό και δυνατό ήχο, όπου μάλιστα δεν μοιάζει με κιβώτιο και είναι εύκολο στη μεταφορά, όπου και αν πας, όπου και αν βρεθείς.

Επειδή λοιπόν πλησιάζουν διακοπές, βρήκαμε τρία από αυτά για low budget καταστάσεις και τα προτείνουμε χωρίς δισταγμό.

 

Tribit Stormbox Micro 2

tribit

Ιδανικό αν ψάχνεις για κάτι μικρό αλλά που μπορεί παράλληλα να παραδώσει ικανοποιητικά καθαρό και δυνατό ήχο. Ξεκάθαρα μια καλή επιλογή για να κάνεις βόλτα και να το πάρεις παρέα, να το περάσεις στη ζώνη σου ή να το τοποθετήσεις στο ποδήλατο. Η μπαταρία έχει πάνω από 12 ώρες αυτονομία, παρέχει voice assistants τόσο για iOS όσο και Android, ενώ εξυπηρετεί και ως power bank ώστε να φορτίζεις τις συσκευές σου.

 

UE Wonderboom 3

ue1

 

Βολικό, μικρό σε σημείο που θυμίζει βαρελάκι αλλά εξαιρετικά δυνατό για το μέγεθος του και με αυτονομία για πάνω από 14 ώρες. Ίσως από τις επιλογές που μπορούν να αντέξουν τα πάντα όσον αφορά τις συνθήκες, αφού μπορείς να το πάρεις κυριολεκτικά παντού. Διαθέτει μία έξτρα λειτουργία όπου κάνει boost τη μεσαία και υψηλή εμβέλεια, έτσι ώστε να παραδίδει καλύτερη ποιότητα ήχου για όταν το έχεις σε εξωτερικό χώρο.

 

Marshall Emberton 2

emberton2

Ακόμη πιο δυνατό από την προηγούμενη γενιά, το φορητό διαμάντι της Marshall μπορεί να μην είναι το πιο δυνατό σε επίπεδο έντασης, αλλά έχει ίσως τον πιο καθαρό και ισορροπημένο ήχο. Παρότι ξεκινά να κυμαίνεται από 60Ηz, έχει εξαιρετική αίσθηση μπάσου και αυτονομία για περίπου 30 ώρες, κάνει pairing με οποιαδήποτε άλλη Emberton 2 ή Willem 2 και περιέχει 50% λιγότερο ανακυκλωμένο πλαστικό στα εν λόγω μέρη, που το κάνει και πιο eco-friendly.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved