Τρεις τηλεοράσεις που θα αναβαθμίσουν το gaming

Με ένα σωρό παιχνίδια να καταφθάνουν σίγουρα θέλεις και την καλύτερη δυνατή εικόνα έτσι δεν είναι;

Στο κομμάτι του μόνιτορ όσον αφορά το gaming, μην έχετε την εντύπωση πως όσα περισσότερα δώσετε τόσο το καλύτερο. Άλλωστε ένα πολύ μικρό ποσοστό καταναλωτών έχει την ικανότητα να δώσει πάνω από 2000 € για μια τηλεόραση αφοσιωμένη στο gaming. Ακόμη όμως και αν το μπάτζετ είναι πιο στενό, μία καλή τηλεόραση είναι σίγουρα επένδυση -  και πόσο μάλλον όταν οι απαιτήσεις του γκολφ είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που έχεις στο νου σου για τις σειρές και τις ταινίες.

Επειδή λοιπόν πολλά ακούγονται και κάποιες τιμές ξεφεύγουν (με το δίκιο τους για είναι best of)  παρουσιάζουμε 3 τηλεοράσεις που θα κάνουν το gaming απόλαυση και θα αποτελέσουν επένδυση.

LG C2 OLED

 

Η συγκεκριμένη δεν θα έχει ποτέ τα χρώματα μίας QD-OLED (που είναι και παραπάνω σε τιμή), αλλά είναι κάτι παραπάνω από τίμια επιλογή για να μπορείς να απολαύσεις τα παιχνίδια σου – ειδικά σε χρωματική αντίθεση, γωνίες και motion response. Απλά θα πρέπει να έχεις το νου σου να μην είναι πάρα πολύ φωτισμένος ο χώρος στον οποίο θα την τοποθετήσεις. Διαθέτει τις HDR επιλογές που ακολουθούν κονσόλες όπως της Sony και της Microsoft (HGiG ονομάζεται και είναι και οι δύο εταιρείες μέλη), έχει τέσσερις εισόδους HDMI 2.1 που υποστηρίζουν 4Κ 120Ηz για κονσόλες και υπολογιστή, ενώ δεν παραλείπει και το Dolby Vision. Ανάλογα με το μπάτζετ που έχεις μπορείς να βρεις από 42 μέχρι 83 ίντσες.

Samsung QN90B

 

 

Αν ψάχνεις για τηλεόραση που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε παιχνίδια που χαρακτηρίζονται από έξτρα φωτεινότητα και frames,  πρέπει να ρίξεις μια ματιά εδώ. Δεν θα βρεις το ίδιο κοντράστ πού θα έβρισκες σε μία OLED, αλλά με την τεχνολογία του Mini-LED backlighting και το quantum dot colour, θα έχεις μια πολύ πιο πλούσια εικόνα σε επίπεδο χρωμάτων και «ζωντάνιας». Δεν υποστηρίζει dolby vision όπως οι υπόλοιπες Samsung τελευταίας γενιάς, αλλά υποστηρίζει τέσσερις εισόδους HDMI 2.1, ALLM (τεχνολογία όπου ρυθμίζεται αυτόματα το game mode ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση από frame σε εικόνα) και διαθέτει όλα τα μεγάλα VRR formats. Τα μοντέλα των 43 και 50 ιντσών καταφέρνουν μέχρι και 144Hz refresh rate.

Vizio MQX

 

 

Πρόκειται για τη σειρά Quantum-X της Vizio που ακόμη και αν τα παραπάνω μεγαθήρια ξεκουράσουν στην τσέπη, είναι ότι πρέπει για 120Hz refresh rate, με το μοντέλο 50 ιντσών να φτάνει στα 240Ηz με 1080p ανάλυση. Όσοι gamers θέλουν να το κάνουν μόνιτορ για τον υπολογιστή τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το λατρέψουν



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved