associated press Η κίνηση του Elon Musk που θα κάνει το Twitter να «καταπιεί» τα υπόλοιπα social media

Φιλοδοξεί να μετατρέψει το Twitter σε μία πλατφόρμα που θα παρέχει τα πάντα.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε σε μεγάλη υπόληψη το Twitter. Ειδικότερα η νέα γενιά ασχολείται με Instagram και TikTok και αυτό είναι λογικό. Η εικόνα πάντα κυριαρχεί, οπότε τα δύο social media που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτήν, κερρδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της πίτας των χρηστών. Βέβαια αυτά μέχρι να αναλάβει ο Elon Musk. Η εξαγορά του Twitter σχολιάστηκε και επικρίθηκε αλλά ο ίδιος δεν πτοείται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτά που λένε διότι πιστεύει στον εαυτό του.

Ο Elon Musk, λοιπόν, έχει ως φιλοδοξία να μετατρέψει το Twitter σε μία πλατφόρμα που θα παρέχει τα πάντα στους χρήστες. Θα προστεθούν βίντεο και φωνητικές κλήσεις, κάτι αντίστοιχο με αυτά που προσφέρουν το Facebook και το Instagram.

 

 

«Σύντομα θα προστεθούν φωνητικά και βίντεο chat από τον λογαριασμό σας προς οποιονδήποτε χρήστη της πλατφόρμας αυτής, πράγμα που θα σας επιτρέπει να μιλάτε με ανθρώπους οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να του δίνετε τον τηλεφωνικό αριθμό σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγιστάνας μέσω Twitter.

Αυτή η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στα υπόλοιπα social media. Εκεί που κάποιοι πίστεψαν ότι το Twitter ετοιμάζεται να «πεθάνει», η κίνηση-ματ του Elon έρχεται να φέρει σεισμό. Μετά τα spaces που κερδίζουν όλο και περισσότερους χρήστες, το Twitter εναρμονίζεται με τις ανάγκες του κοινού και προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι.

 

 

Μάλιστα ο ίδιος έχει αποκαλύψει από τον Νοέμβριο να δημιουργήσει «μία εφαρμογή για όλα» και μέχρι σήμερα έχει επιτρέψει την αποστολή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, την σύνταξη μεγαλύτερων tweet και την διάθεση μέσων πληρωμής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved