Unsplash Μήπως τελικά το TikTok επιδεινώνει την παρενόχληση στο δρόμο;

Όχι, δεν θέλω να παίξω στο βίντεο σου.

Τώρα τελευταία το TikTok έχει μπει κάτω από το μικροσκόπιο μιας και έχουμε ενδείξεις πως προκαλεί πολλά δεινά στον κόσμο. Από περιπτώσεις εφήβων που χαλάνε το σώμα τους μέχρι παρενοχλήσεις στο γυμναστήριο. Τώρα έχουμε και τις παρενοχλήσεις στο δρόμο οι οποίες φυσικά βγαίνουν σαν reels στο TikTok. Ναι, όλοι μας έχουμε δει τι μπορεί να κάνει κάποιος στο γυμναστήριο όταν έχει TikTok.

Όταν τα βίντεο που παρακολουθείς στο TikTok έχουν από κάτω hashtags #GymCreep και #GymWeirdo δεν σου αφήνουν περιθώρια να μην σχολιάσεις αρνητικά αυτό που είδες. Ξέρουμε πως όλοι μας πάμε στο γυμναστήριο για μερικές ώρες έτσι ώστε να αθληθούμε λίγο και να ιδρώσουμε μπας και φύγουν οι τοξίνες και τα περιττά λίπη, όταν όμως βλέπουμε φαινόμενα παρενόχλησης, ακόμη κι αν πλασάρονται με χιούμορ, δεν γίνεται να μην μπούμε σε σκέψεις και να το σχολιάσουμε.

Η νέα περίεργη ''τάση'' στο TikTok μας κάνει να μην θέλουμε να πάμε ξανά στο γυμναστήριο

 
 

Τώρα έχουμε και την παρενόχληση που βγαίνει ζωντανά στο TikTok από το δρόμο. Συγκεκριμένα κάποιος έκανε μία γυναίκα στους δρόμους της Νέας Υόρκης να κλάψει και το έβγαλε στο TikTok. Μέχρι που όμως θα πάει όλο αυτό και είναι άραγε σωστό να αφήνουμε τέτοια περιστατικά να κυκλοφορούν ελεύθερα στις οθόνες μας;

 

 
 

Τώρα η νέα μόδα στο TikTοk θέλει τους χρήστες που ανεβάζουν βίντεο να πλησιάζουν αγνώστους στο δρόμο και να τους ακουμπάνε με σκοπό να τους τρομάξουν και να γυρίσουν viral videos. Τέτοιου είδους βίντεο έχουν χιλιάδες views πλέον στο TikTok.

Πλέον ο κόσμος και ιδιαίτερα οι νέοι μοιάζει να μην έχουν καθόλου λογική να ξεχωρίσουν ποιος είναι ο δημόσιος και ποιος ο ιδιωτικός μας χώρος, διατεθειμένοι να παρενοχλήσουν αγνώστους για χάριν μερικών παραπάνω κλικς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved