Σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις με έναν gamer; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Το να συγκατοικείς με έναν gamer, μπορεί να έχει τα καλά του -ή για την ακρίβεια, έχει ένα βασικό «καλό». Το ότι όταν θέλεις τον χρόνο και την ηρεμία σου και εκείνος φοράει τα SteelSeries Arctis Nova 3 ακουστικά του, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στο σπίτι!

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, τι γίνεται όταν γυρνάς κουρασμένος στο σπίτι και θέλεις να μοιραστείς μία πίτσα με τον κολλητό σου, όταν έχεις καλέσει παρέα στο σπίτι ή όταν ξυπνάς το πρωί της Κυριακής και θέλεις να πιεις έναν καφέ με τον συγκάτοικό σου, αλλά εκείνος «ταξιδεύει» σε κόσμους μαγικούς, χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές δυνάμεις του, για να τα βάλει με τέρατα πέρα από κάθε φαντασία;

Μήπως να φορέσεις και εσύ ένα ζευγάρι SteelSeries ακουστικά και να δοκιμάσεις να τον συναντήσεις στον δικό του μαγικό κόσμο, απολαμβάνοντας παράλληλα μία μοναδική εμπειρία gaming;

Διότι όταν φοράς τα SteelSeries Arctis Nova 3 με το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου με τους προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, για να απολαμβάνεις ηχητικές επικοινωνίες χωρίς τριξίματα και ήχους πληκτρολογίου (όχι μόνο τους δικούς σου, αλλά και αυτούς των συμπαικτών σου), το gaming πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα σε εσένα και τις επικές battles που δίνεις!

 

GAMER2MARK

 

Ζυγίζοντας μόλις 253 γραμμάρια και προσφέροντας άνεση στο φουλ χάρη στο σύστημα ComfortMAX, με δυναμικό και προσαρμόσιμο φωτισμό RGB διπλής ζώνης με 16,8 εκατ. φωτεινά χρώματα, με το καλύτερο στην κατηγορία του Nova Acoustic System, με 360° Spatial Audio για να ακούς μέχρι και την ακριβή θέση του αντιπάλου σου και με Pro-grade Parametric EQ που σου επιτρέπει να ακούς κάθε βήμα όταν παίζεις, τα SteelSeries Arctis Nova 3 είναι λογικό να σε καθηλώσουν.

Για τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη, πάντως, τα SteelSeries Arctis Nova 3 είναι must. Όσο για το πώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη συγκατοίκηση με τον κολλητό του, δες το βίντεο που ακολουθεί και πάρε μια γεύση από το τι σημαίνει να βιώνεις κάθε μέρα μία καθηλωτική gaming εμπειρία -και να έχεις πάντα το προβάδισμα!

 

 

 

Extra tip: Το SteelSeries GG μπορεί να κάνει την gaming εμπειρία σου ακόμα πιο συναρπαστική!

Μην ξεχάσουμε να σου πούμε πως η εμπειρία παιχνιδιού, για τους λάτρεις του gaming, δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι ένας τρόπος ζωής. Και το SteelSeries GG μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο αυτή την εμπειρία. Με αυτό το λογισμικό, μπορείς να προσαρμόσεις τα περιφερειακά σου, όπως το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και τα ακουστικά, για να ταιριάζουν απόλυτα στις προτιμήσεις σου. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με τα αγαπημένα σου παιχνίδια και να παρέχει ζωντανή πληροφόρηση και ενημερώσεις στα περιφερειακά και τους φωτισμούς τους, για μια πιο συναρπαστική και εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού. Ανακάλυψε πώς το SteelSeries GG μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σου στα αγαπημένα σου παιχνίδια για να δώσεις στο gaming σου ένα νέο επίπεδο συναρπαστικότητας!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved